Fethiye'de Büyük Samanlık Plajı ilgi görüyor

Fethiye'de Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin işlettiği liseli öğrencilerin mesleğe hazırlandığı mavi bayraklı plaj, ziyaretçi akınına uğruyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Kaymakamlığı ile yapılan protokol sonrasında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı tatilcilerin uğrak noktası oldu. Lise öğrencilerinin usta öğreticiler gözetiminde çalıştığı plajda, plaj yerli ve yabancı turistlere hizmet veriliyor hem de burada uygulama yapan öğrenciler meslek hayatına hazırlanıyor.

Değişen ve gelişen yeni çehresi ile yaz turizminin cazibe merkezi olma noktasında emin adımlarla ilerleyen Büyük Samanlık Plajı, ziyaretçi akınına uğruyor.

BÜYÜK SAMANLIK PLAJI İLGİ GÖRÜYOR

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Uygulama Oteli'nde çalışan Hakan Köse, “Büyük Samanlı Koyu 15 Haziran’da çok iyi bir hazırlık yaparak başladı sezona. Misafirlerimize en iyi şekilde hizmet sunmaktayız ve gördüğünüz gibi sezon içerisinde gün gün hala yoğunluğumuz devam etmekte. Bugün pazar olmasına rağmen çok fazla ilgi görmekteyiz. Hem ücretlerden hem de verdiğimiz hizmetlerden müşterilerimiz oldukça memnun. Ayrıca burada eğitim gören stajyerlerimizle en iyi eğitimi yapmaktayız. 

Bu sezon plajımız 2 bölüm halinde, çok iyi hizmet sunmaktayız. Cankurtaranlarımız da hizmet vermekte, burada misafirlerimizin can güvenliği bize ait. Onları burada koruyup, kollamalıyız. Genel olarak çok fazla yoğunluğumuz oluyor, zaman zaman 1000 kişiye kadar ulaşabiliyor.

PLAJDA HER TÜRLÜ HİZMETİ ALMAK MÜMKÜN

Görmüş olduğunuz köşklerimiz, localarımız var, ilk sıra 600 lira, ikinci sıralardan sonrası 450 lira, misafirlerimiz gün boyu faydalanabilir. Ayrıyeten kendi şemsiye ve sandalyeleriyle de gelebiliyorlar. Şezlonglarımız var, 2 şezlong ve 1 şemsiye 300 lira. Yiyecek restoranımız da oldukça uygun. 

Mavi bayraklı plajımız 3 yıldır hizmet veriyor, Fethiye’mize kazandırıldığından beri plajımız çok güzel, temiz. Plajımıza mavi bayraklı kurallara göre hizmet veriyoruz.  Elimizden geldiğince iyi bir hizmet sunmaktayız. Turizm şu an için iyi gidiyor. Her misafirimize kapımız açık, her yerden, her kesimden misafirlerimizi bekliyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN