Fethiye'de kan donduran dehşet: 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı!

Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde Özcan A. Adlı kişi, kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu ve villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'y öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Muğla’nın Fethiye ilçesi Kayaköy Mahallesi’nde Özcan A, aralarında husumet olduğu iddia edilen kayınpederi Şükrü Aysu (53) ile kayınvalidesi Adile Aysu'yu (52) Kayaköy’de bulunan evlerinde tabancayla vurarak öldürdü. Bölgede bulunan bir villada iddiaya göre eşini arayan Özcan A., havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'ya da tabancayla ateş etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Edinilen bilgilere göre ağır yaralı Akbaba, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Şüpheli Özcan A.'nın başka bir villada ise isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişiyi yaraladığı, yaralıların ilçedeki hastanelerde tedavilerinin sürdüğü kaydedildi. Olay yerine yakın bölgedeki ormanlık alana otomobilini bırakarak kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kolluk kuvvetleri, bölgedeki kara yolu ve ormanlık alanda arama yaptığı belirtildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN