Fethiye Ölüdeniz'de Bölgesel Sektör Sorunları Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) Ölüdeniz bölgesel toplantısında, Ölüdeniz'de faaliyet gösteren işletme sahipleri Muğla Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı, MUSKI, Fethiye Belediyesi ve Jandarma yetkilileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini birebir aktardı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Ölüdeniz bölgesel toplantısında, Ölüdeniz’de faaliyet gösteren işletme sahipleri Muğla Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı, MUSKI, Fethiye Belediyesi ve Jandarma yetkilileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini birebir aktardı.

Belcekız Tatil Köyü'nde düzenlenen FTSO’nun Ölüdeniz bölgesel toplantısı 11 Haziran 2024 Salı günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Ölüdeniz, Ovacık,  Hisarönü ve Kayaköy’ün sorunlarının ele alındığı toplantıya Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Uysal, Ölüdeniz Mahallesi Muhtarı Halil Duman, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kurtuluş, Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilisi Atilla Özkan, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Gökhan Tozlu, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı aynı zamanda FTSO Yönetim Kurulu üyesi Muhsin Gümüş, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, Sosyal İşler Müdürü Halime Ok, FTSO Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Uysal, Halil İbrahim Öztürk, Süleyman Kaya, Veli Önver, Genel Sekreteri Ezgi Tugay ile bölgede faaliyet gösteren çok sayıda firma sahibi ve temsilcisi katıldı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, toplantının yaptığı konuşmada “Sadece Fethiye’nin değil Türkiye’nin dünya pazarında tanıtım yüzü olan gözbebeğimiz Ölüdeniz’in korunması, misafirlerimizin bölgemizden memnun ayrılması ve üyelerimizin faaliyetlerini en iyi şekilde yürütebilmesi bizim görevimiz. Bu nedenle sizlerle bir araya geldiğimiz, birebir diyalog halinde olduğumuz bölgesel toplantılarımıza büyük önem veriyoruz.” dedi.  

Talep ve öneriler yetkililere aktarıldı

Toplantıda daha sonra Ölüdeniz, Ovacık,  Hisarönü ve Kayaköy’de faaliyet gösteren FTSO üyesi işletme sahipleri tek tek söz alarak, gürültü kirliliği, trafik, otopark, Belcekız plajındaki yapılaşma, ulaşım, alt yapı, şebeke suyu, fahiş fiyat uygulamaları ve hanutculuk sorunlarıyla ilgili taleplerini, görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Uysal, toplantı için FTSO Başkanı Osman Çıralı ve yönetimine teşekkür ederek, “Talepleri dinleyip not aldık, çözüm bulmak için çalışacağız.” diye konuştu.  MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kurtuluş, Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilisi Atilla Özkan, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Gökhan Tozlu da katılımcıların yetki alanlarıyla ilgili sorularını cevaplandırdı, taleplerini not aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN