Fethiye Salı Pazarı'nda Esnaflar açıklamalarda bulundu

Fethiye'de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda vatandaşlar uygun fiyatlarla alışveriş yapıyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı'nda fiyatlar uygun mu? Rağbet nasıl? Esnaf işten memnun mu? Esnaflara sorduk!

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Salı Pazarı’nda esnaf Nazif Çakan şunları dedi: “Salı pazarında patates-soğan satıyorum. Fiyatlarımız 10-15 TL gayet ucuz bugün. Yabancı turistler olmasa hiç satış olmayacak. Gündüzleri fazla yoğunluk olmuyor ama akşamüstleri biraz kalabalık oluyor. Çiftçi şuan çok zor durumda fiyatları satılsın diye düşürüyoruz ama maliyetler çok fazla. Çok zorlanıyoruz, 10 TL ye patates satıyoruz ama karşılığında karşılığın da 1 çuval gübre alamıyoruz” 

Bir diğer Salı Pazarı’nda esnaf Mehmet Dündar ise, “Salı pazarında sebze satıyorum. Barbunya, lahana, salatalık, biber gibi… Fiyatlarımız bu hafta ucuz, çok güzel, fazla bir pahalılığı yok. Uygun fiyatlarda vatandaşımıza yedirmeye çalışıyoruz. Şuan sabah saatlerine göre normal bir yoğunluk var. Ne çok sakin ne de çok kalabalık. 15.00 den sonra hızlanıyor satışlar. Temel ürünlerin fiyatları da Bu iklime, pahalılığa göre çok normal ve uygun satılıyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN