Fethiye'ye Gelen Öğrencilere Yol Gösteriyorlar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın ve Gençlik Kolları, Fethiye Otogarı'na Fethiye'de öğrenim görmek için gelen öğrencilere bilgilendirici kitapçıklar dağıttı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

2024 YKS sonuçlarına göre yerleştirme puanı hesaplanan 2 milyon 755 bin 301 adaydan 1 milyon 670 bin 205 aday tercihte bulundu ve toplam 987 bin 388 aday yerleştirildi. Tercihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni tercih eden öğrenciler, Fethiye’ye gelmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın ve Gençlik Kolları Fethiye Otogarı’nda stant kurarak öğrencilere bilgilendirici kitapçıklar hediye etti.

CHP Fethiye İlçe Sekreteri İbrahim Medel şunları kaydetti: “CHP’nin tüm Türkiye genelinde başlattığı eğitim ve öğretimin başladığı zamanlarda otogar da öğrencilerimizi karşılayıp sorunlarını dinleyip çözmeye çalışıyoruz. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve örgütümüzle birlikte öğrencilerimize hizmet için buradayız. Konaklama, kayıt yaptıracakları yerlere ulaşım gibi destekler için buradayız. Bugün ve 3 gün daha yardım etmek için buradayız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN