Fethiyespor'da alt yapı çalışmaları başladı

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, Fethiyespor alt yapı yaş grubu takımları ile ilgili geçmiş sezonu değerlendirdi. Yeni sezonun da hazırlıklarına başladıklarını belirten Ataçocuğu, 'Her zaman yanımızda olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne teşekkür ederiz.' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de hizmet veren Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, spor ve sporcuya verdiği destekler ile biliniyor. Fethiyespor alt yapısına verdiği destekler ile de genç gençlerin spora yönelimini destekliyor. Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, Fethiyespor alt yapı yaş grubu takımları ile ilgili geçmiş sezonu değerlendirdi. Yeni sezonun da hazırlıklarına başladıklarını belirten Ataçocuğu, “Her zaman yanımızda olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne teşekkür ederiz.” dedi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, yaptığı açıklamada, “Öncelikle, 2 yıl önce biliyorsunuz ki Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin önemli katkılarıyla alt yapı anlamında önemli bir yapılanma içerisinde girerek sezona başladık. Bu sezon içinde 3 yıllık bir planımız vardı. Biliyorsunuz alt yapılarda bir şey ortaya koyabilmek için en az 3-4 yıllık sürece ihtiyaç vardır. Biz 2. yılın sonunda 8 oyuncumuzu A takımına patentli olarak verdik ve şuanda oynuyorlar. Bu doğrultuda teknik ekibimiz ve personelimizle planlı bir şekilde çalışma içindeyiz. Ve sonucunda da doğru ve istediğimiz şeyler oluyor.  

U13 takımız geçen sene hem il hem de grup şampiyonu oldu. Öncelikle hepsini tebrik ediyorum. Orada da çok değerli oyuncularımız var. 12-13 yaşlar futbolda bizim için altın çağ diye düşündüğümüz gruptur. O grubu en iyi şekilde değerlendirip büyüterek orada ki genç sporcularımızı A Takımına kazandırmak istiyoruz. 
2024-2025 sezonuna 5 Ağustos itibari ile başladık. Akademik olarak planlı ve programlı bir şekilde her geçen sene daha iyisini nasıl yaparız diye çalışıyoruz. Bu sezonda Sinop Üniversitesi ile işbirliği yaparak bilimsel çalışmalar yapıyoruz. Testler yapıyoruz ve sonuçlara göre antrenman programları ayarlıyoruz. Bütün yaş grupları olarak çalışmalarımıza başladık.”

LOKMAN HEKİM ESNAF HASTANESİ’NİN KATKISI BÜYÜK

“Konuşmamın da başında söylediğim gibi Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin büyük katkılarıyla Fethiyespor Futbol Akademimiz önemli atılımlar gerçekleştirerek yoluna devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi kulübümüzün zor zamanlarımızda Lokman Hekim Esnaf Hastanesi bizim yanımızda olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Buradan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Başoğlu’na, Sayın Mehmet Soydemir’ e, Başhekimimiz Sayın Şenol Tüzümen Bey’e çok teşekkürler ediyorum. Özellikle Şenol Bey, maddi ve manevi çok yanımızda olmuştur. Ona ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yöneticimiz Öztürk Günal beyde önemli destekler ve katkılar sağlamıştır. Ona da çok teşekkür ediyorum. Bu oluşumumuzun devam etmesi Fethiyespor Futbol Akademisini daha da ileriye taşıyacaktır. Ve bunun devam edebilirliğini sağlarsak Akademimizden A takımına, oradan da Birinci lig ve Süper Lige hatta Milli Takımımıza oyuncularımızın yetişeceğini net bir şekilde söyleyebilirim.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN