GALE48' e 3 Ödül Birden Verildi

Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL öğrencileri hazırladıkları Gale48 isimli elektrikli araç ile TÜBİTAK-TEKNOFEST'te yarıştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

MutegEA takımı, Gale48 ile Görsel Tasarım Ödülü, ‘Yerlilik’ kategorisinde üçüncülük, ‘Performans’ kategorisinde üçüncülük olmak üzere üç ödül kazandılar.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Muğla Ticaret Borsası (MTB)’nin 2019 yılından bu yana hamiliğini yürüttüğü ve maddi-manevi destek sağlanan, TOBB proje okulu Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, tamamını kendilerinin hazırladıkları Gale48 isimli elektrikli araç Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katıldı. 
Kocaeli’de 12-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen yarışmada MUTEG EA takımı olarak Gale 48 isimli yarışan olan Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL heyeti, liseler arası yarışmadan elektrikli araç kategorisinde Muğla’yı temsil edecek tek araç olarak yer aldı. 

Tübitak - Teknofest Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında dördüncü kez finale katılan ve çeşitli derecelerde ödül kazanan Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL takımı bu kez Muğla’ya üç ödülle döndü. 
Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL MutegEA takımı, Gale48 ile Görsel Tasarım Ödülü, ‘Yerlilik’ kategorisinde üçüncülük, ‘Performans’ kategorisinde üçüncülük olmak üzere üç ödül kazandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN