GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

19 Eylül gaziler günü kutlama programı kapsamında, Fethiye protokolü üyeleri tarafından Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine kutlama ziyareti gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ziyarete Fethiye Kaymakamlık binası Atatürk anıtı önünde gerçekleşen törene Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Garnizon Komutan Vekili Personel Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Sabuncu, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek, Sahil Güvenlik Komutanı SG Binbaşı Erdal Kıreker, siyasi parti başkanları, STK ve dernek temsilcileri, Gaziler, Şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYMAKAM BALCI, “FETHİYE’DE DÖRT KUŞAK GAZİMİZ VAR”
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde konuşan ve Fethiye’de dört kuşak gazimizin olduğuna dikkat çeken Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, “Polis özel harekat müdürümüz, Diyarbakır Hendek operasyonlarında beraberdik. Oradan gazi ve en son Komando Abdullah Kaba kardeşim 1994 yılında Bitlis Atmanda Sehi Ormanlarında gazi oldu. Fethiye Şehitlerimiz çalışmalarında görev aldı. Cengiz Topçu şehit oldu. Fethiye’de dört kuşak gazimiz var. Bundan dolayı hem mutluyum, hem gururluyum. Fethiye böyle bir yer. Rabbimden, bu vatan için canını veren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet duygularımı arz ediyorum. Fethiye atam gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, şehitleriyle, gazileriyle dolu bir yer. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum, minnettarım. Fethiye dört kuşak gazinin olduğu ender yerlerden biri. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Minnettarız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÜNAL, “BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ”
Ziyaretten yaşadığı memnuniyeti belirten Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, “Çok değerli misafirler, dostlar bugün 19 Eylül gaziler günü bu değerli günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız, onurlandırdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Mülki idari amirimiz, sayın kaymakamımız, Fethiye’ye gerçekten üstün bir değerdir. Fethiye’ye geldiği için kendisine çok çok minnettarız. Fethiye’mizin böyle bir kaymakama ihtiyacı vardı. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman yanımızda bizden ilgisini ve faydasını eksik etmedi. Ve Fethiye’mizin de birçok yerinde hizmetlerine şahit olduk. Onun için sayın kaymakamımıza ayrıca teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN