Gençler Kıskıvrak Yakalandı

Dün akşam üstü saatlerinde Fethiye Çarşı caddesinde heyecanlı anlar yaşandı. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından izlenen olayda Trafik uygulamasında Polise direnen ve kaçan gençler kıskıvrak yakalandılar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Dün akşam üstü saatlerinde Fethiye Çarşı caddesinde heyecanlı anlar yaşandı. Vatandaşlar ve esnaflar  tarafından izlenen olayda; Trafik uygulamasında Polise direnen ve kaçan gençler kıskıvrak yakalandılar.

 

Edinilen bilgiye göre; Aşıklar yolu mevkiinde 48 GE 345 plakalı araç içinde eğlenen ve alkol aldığı iddia edilen 4 genç  yapılan ihbar üzerine Kandönmez kavşağında Polis’in dur ihtarına uymayarak yollarına devam etti.  Çarşı caddesinde Fethiye Emniyet Müdürlüğü trafik ve asayiş  ekipleri  tarafından durdurulan araçta kontrol yapıldı. Araçta yapılan kontrol üzerine  Polise direnen ve hakaret ettiği iddia edilen  gençlerden araç sürücüsü  S. K.  hakkında soruşturma başlatıldı. Asayiş ekipleri tarafından Fethiye Emniyet Müdürlüğüne gönderilen S. K. adlı genç gözyaşlarını tutamayarak; kıymayın bana, yaşım çok genç,  götürmeyin beni, yemin ederim ki; küfür etmedim, dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN