Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Seydikemerspor’a Başkan Akdenizli’den Sürpriz

2023-2024 Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Seydikemerspor’un antrenmanını ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Kumluca maçı öncesi maça davet

Bölgesel Amatör ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor ilk yarının son maçını kendi sahasında Kumluca Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Maç Öncesi 48 Gençlik taraftar grubu muğlalı sporseverleri maça davet etti.

Haydi, Bodrum Denizin Kızları Desteğini Bekliyor!

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Köyceğizli Güreşçi Kızlardan Yedi Şampiyonluk

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yıldız ve Genç Kızlar güreş takımı sporcuları büyük başarı göstererek okul sporlarına damga vurdu.

Kick Boks Muğla Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Kick Boks Muğla Birinciliği Menteşe Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

Fethiyespor’da 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulunun 3 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldığı, bu futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

Muğlaspor için şampiyonluk yolunda büyük fırsat

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta namağlup lider Muğlaspor, ilk yarının son maçı ile ikinci yarının ilk iki maçını, toplam üç maçı sahasında oynayacak.

Marmaris’te atıl alanlar sporun merkezi oldu

Sporun ve sporcunun dostu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, spora yatırım yapmaya devam ediyor.

Dinçel, ‘Var olan kadronun performansını yükseltmeyi düşünüyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Bodrum Temsilcisi Denizin Kızları İzmir BBSK İle Karşılaşacak

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

Ortaca’da Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'nun Halı Sahası Açıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki okullarda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye işbirliği ile yapımı tamamlanan halı sahaların açılışı devam ediyor.

Fethiyespor’da İlyas Yılmazer İle Yollar Ayrılıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

Bodrum Fk’nın Yıldız Oyuncusu Celal Dumanlı Sakatlandı

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Fethiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı Atatürk anıtı önünde İstiklal Marşı okuyarak Suudi Arabistan'a tepki gösterdi.

Çağdaş Bodrum Spor Süper Lig'de fırtına gibi esmeye başladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 14. haftasında Manisa deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediye Sporu yenerek ligde fırtına gibi esmeye başladı.

Köyceğiz'deki okul hentbolda bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Isparta’da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler grup müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Atatürk koşusuna Yunus Emre Ortaokulu damga vurdu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, Cumhuriyetin 100. Yılında 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Çağdaş Bodrumspor deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor

Basketbol Süper Lig'in 14. haftasında Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Bodrum ekibi, seri yakalamak istiyor.

Ege Yıldızları’nın Avrupa şampiyonası hedefi için 2 maçı kaldı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Menteşe Ege Yıldızları 7-8 Ocakta oynanacak süper finalde son 2 takım ile karşı karşıya gelecek.

Toplam 2694 haber.