Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Muğla'da Oryantiring Etkinliği Düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi eğitmenleri tarafından oryantiring branşında faaliyet yürüten 30 sporcu ile Menteşe Kışla Parkı'nda bir araya geldi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklama

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Okul sporları voleybol yıldızlar grup birinciliği Muğla'da başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda Okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler ve Kızlar Grup Birinciliği Müsabakaları Muğla’da başladı.

Muğla Fenerbahçeliler Derneği ‘Akpolat’ dedi

Muğla Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Muğla’dan 5 sporcu Hokey A Milli Takımı'na seçildi

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından 5 sporcu Kadınlar Hokey Milli Takımı'na seçildi.

Fethiyespor’un Soma Yolculuğu Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Somaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, maçın oynanacağı Manisa’nın Soma ilçesine doğru yola çıktı.

Fethiyespor U12, Antalya’da 3 Büyüklere Karşı Mücadele Ediyor

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya'da maçlarına devam ediyor. Fethiyespor U12; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın U12 takımlarına karşı mücadele ediyor.

Fethiyespor, Fethiye’de Hazırlıklarını Tamamladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü Manisa ekiplerinden Somaspor’a konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarının Fethiye etabı bugün yapılan antrenman ile tamamlandı.

Muğla'da Çocuklar Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ula Kaymakamlığı, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde çocuklar bocce sporuyla tanıştı.

Dinçel, ‘Takım Bütünlüğümüz İyi Durumda’

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Somaspor’a Kitlendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Somaspor karşılaşmasına kenetlendi.

Fethiyespor Futbol Akademisi KREMLİN BD CUP U12 Turnuvasında

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya’ya gitti.

İsmet Taşdemir: "Galibiyet Serisi Yakalayabilirsek Çok Avantajlı Duruma Geçebiliriz"

Ligde her maçın zor olduğunu vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajlı duruma geçebiliriz. Bu ligde hiçbir maçın neti ve garantisi yok. Dolayısıyla maçlar çok zor, o gün maça iyi hazırlanan ve iyi konsantre olan maçı kazanıyor" dedi.

Fethiyespor Evinde Kaybetti 1-3

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci sırasında bulunan Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıya geride giren lacivert beyazlılar, ikinci yarı sonrasında karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Orhaniye, Halı Sahaya Kavuşuyor

Marmaris Belediyesi, Orhaniye Mahallesi’nde yeni sahanın çalışmasına başladı.

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Fethiyespor, İddialı Rakibini Mağlup Etmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, yarın evinde lig ikincisi Iğdır FK ile karşılaşacak. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü (yarın) 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlı ekip mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.

Toplam 2694 haber.