Haydi Gençler! Uzman Eller Projesi'ne

Gençlerin merakla beklediği haber geldi. Genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak olan 'Uzman Eller Projesi' nin desteklenmesi hakkında tebliğ resmi gazetede yayınlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden, meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun genç nüfusun istihdamına katkı sağlamak; tarım,  hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde girişimciliği destekleyerek bu faaliyetlerin eğitimli, uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik etmek, eğitimli işgücü ile tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak amacıyla düzenlenen Uzman Eller Projesi hayata geçiriliyor. 
İlçe Tarım Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan duyuru ile Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin desteklenmesi hakkında tebliğin resmi gazete yayınladığı bildirildi. 
İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru da, proje konuları, başvuru sahiplerinde aranan şartlar, başvuru yeri, istenecek belgeler, başvuru süresi, başvuruların alınması, değerlendirilmesi gibi benzeri konularda detaylı bilgi için İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü, İlçe Müdürlükleri ile irtibata geçilebileceği belirtildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN