Hayvanlar İle İlgili Eğitim Semineri Düzenlendi

Fetav bünyesinde çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Fethiye Hayvan Dostları grubunun eğitim çalışmaları devam ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fetav bünyesinde çalışmalarını  başarılı bir şekilde  sürdüren  Fethiye Hayvan Dostları grubunun eğitim çalışmaları devam ediyor.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Fetav Hayvan Dostları tarafından ÇYDD Fethiye şubesi konferans salonunda  bir eğitim semineri düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu eğitim seminerinde hayvan severlere;  5199 sayılı kanun ve yönetmelikleri, hayvanlara  ilk yardım,  hayvanlardan insanlara geçen hastalıklar ile Kedi ve Köpek bakımı konularında bilgi verildi. Bilgilendirme seminerine Fethiye’de yaşayan Yerleşik İngilizlerden oluşan Animal Aid grubu da katıldı. Seminer hem Türkçe hem de İngilizce olarak verildi.  Eğitim semineri ile ilgili açıklamada bulunan Fetav-FHD Fethiye Hayvan Dostları Grubu koordinatörü  Gökçem Bayram; çalışmalarında destek olan Animal Aid ve Haydost’a  çok teşekkür etti.  Gökçen Bayram açıklamasında “Fethiye Fetav Hayvan Dostları grubu gönüllüsü yetiştirme programı kapsamında bir eğitim semineri vermekteyiz. eğitim parkımızda bu tip çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN