İlman Geleceğin Şampiyonları İle Bir Araya Geldi

Bugüne kadar milli takımlara yükselen birçok şampiyon güreşçi yetiştiren 45 sporcu kapasiteli yatılı olarak hizmet veren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, geleceğin şampiyonları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Güreş Eğitim Merkezinin adını aldığı, ata sporumuz olan Türk güreşine yıllarca başarıyla hizmet eden Uluslararası düzeyde başarılar elde etmiş hemşerimiz 1980 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Güçlü gibi efsane sporcular yetiştirmek hedefinde olan eğitim merkezi, çalışmalarına son hız ve büyük bir disiplinle devam ediyor.
MİLAS’TA BAŞARILI GÜREŞÇİLER YETİŞMEYE DEVAM EDİYOR
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman farklı illerden gelen ve şu an 24 sporcunun bütün ihtiyaçlarının karşılandığı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde tüm genç sporcularla birebir sohbet etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporcuların yanında olduklarını dile getiren İlman “Milas’tan başarılı güreş sporcuları yetişmiş ve yetişmeye de devam edecektir. 2019 ve 2021 Avrupa Güreş Şampiyonu, Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde yetişen gururumuz Süleyman Atlı gibi sizlerden de büyük başarılar bekliyoruz. Aldığınız başarılar ile Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı söyleterek bütün Türkiye’yi gururlandıracaksınız” dedi.
Sporcularımızla yakından ilgilenen ve bütün antrenmanlarında da yanında olan Güreş Eğitim Merkezi Müdürü ve aynı zamanda eski Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonluğu bulunan Bünyamin Emik “her geçen gün başarıya daha da odaklandıklarını ve geleceğin şampiyonlarının burada yetişeceğinden hiç kuşkusunun olmadığını söyledi. Bu vesileyle çalışmalarımızı yakından takip eden ve bizlere her zaman destek olan İl Müdürümüz Ömer İlman'a ekibim ve sporcularım adına çok teşekkür ederim. Hiçbir emeği boşa çıkarmadan elimizden gelenin fazlasını vererek başarılardan başarıya koşacağımızdan kimsesin tereddüttü olmasın” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN