Karayiğit, üreticilerin yaşadığı zorlukların altını çizdi

Tam kapanma süreci kapsamında semt ve üretici pazarlarının kapalı olması nedeniyle üreticiler zor günler yaşıyor. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, konu hakkında Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar'a bilgi aktardı. Oda Başkanı Karayiğit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin bakanlıklar düzeyinde görüşmeler gerçekleştirdiğini belirtti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, pandemi sürecinde üreticilerin yaşadığı zorlukların altını çizdi. Üretici ve semt pazarlarının kapalı olduğuna dikkat çeken Başkan Karayiğit, pazarların en kısa sürede açılması çağrısında bulundu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar’a konu hakkında bilgiler aktaran Karayiğit, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; Birlik Başkanı Bayraktar’ın konu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşmeler gerçekleştirdiğini kaydetti. 

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Ziraat Odaları olarak çiftçilerimizin bu pandemi sürecinde yaşamış oldukları zorlukları yakından biliyoruz. Özellikle ürettikleri ürünleri semt ve üretici pazarları kapalı olduğu için satamıyorlar. Bu konuyu Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’a ilettik. Dün akşam itibari ile İçişleri Bakanımız ile Tarım ve Orman Bakanımız ile gerekli konuşmaları yaptı. En kısa zamanda semt pazarlarımızın açılmasını diliyoruz” dedi. 

 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN