KAYMAKAM ÇALIK ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı  kapsamında  Şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

 Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık ilk olarak Şırnak’ta vatani görevini yaparken çıkan çatışmada şehit düşen Er Ramazan Bilgiç’in Seydikemer‘de bulunan anne ocağını ziyaret ettiler. Daha sonra sırasıyla, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki hain saldırıda şehit olan sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen’in ailesini ardından da Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Adem Şimşek'in baba ocağını, daha sonra da 19 Haziran 2002 yılında Mersin’in Yenice ilçesinde şehit düşen Er Hurşit Yekebaş’ın ailesini, son olarak ta 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Birol Yavuz'un Fethiye’de polis memuru olarak görev yapan abisi Aykut Yavuz’u ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde oldukça duygusal anlar yaşanırken, özellikle Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Birol Yavuz'un Polis Memuru Abisi Aykut Yavuz, kardeşinin çatışma sırasında değil de bombardıman sonucu şehit olmasının kendilerini çok üzdüğünü ve halen acılarının çok taze olduğunu belirtti.

 

 Kaymakam Ekrem Çalık, şehit yakınlarının, üzerinde yaşadığımız kutsal vatanın, şehitlerimizin emaneti olduğunu, her zaman şehit yakınlarının yanında olacaklarını ve bu ülkeyi hiçbir gücün yıkamayacağını belirterek şehit ailelerine bayrak hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN