Kaymakam Fırat, 'Emniyet kemeri hayati önem taşıyor'

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan 'Bir Hareketine Bakar Hayat' projesi kapsamında Fethiye'de de bilgilendirme yapıldı. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince koordine edilen uygulamada, durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak broşür verildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Emniyet kemerinin önemine dikkat çeken denetlemede Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat sürücülere ‘Bir Hareketine Bakar Hayat’ yazılı maske ve broşürleri dağıttı. Emniyet kemerinin öneminede değinen Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Bu sadece bir denetleme değildir. Emniyet kemerinin taşıdığı hayati önemi sürücülerimize anlatmak amacı ile gerçekleştirilen bir projedir. Farkındalık oluşması içinde tüm Türkiye’de aynı anda aynı saatte gerçekleşmesi için sahadayız” dedi. 

EMNİYET KEMERİ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
‘Bir Hareketine Bakar Hayat’ projesi kapsamında tüm Türkiye’de eş zamanlı gerçekleştirilen trafik denetlemesinde emniyet kerinin hayati önem taşıdığına dikkat çeken Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Bu yapılan denetlemeler daha kapsamlı. Tüm Türkiye’de aynı anda Sayın Bakanımızın bir hareketine bakar mottosu ile tüm Türkiye’ye emniyet kemerini takmanın önemini, emniyet kemerini takınca Allah korusun kazalarda ki ölüm riskinin ne kadar azaldığını tüm Türkiye’ye aynı anda anlatma adına tüm valiler, kaymakamlar Türkiye’de aynı gün aynı saatte bir farkındalık oluşması için sahadayız. Bugün de araç sürücülerimize hem hayırlı yolculuklar diledik hem maskelerimizden önerdik emniyet kemerin önemini anlatan, broşürlerimizi takdim ettik. Hayırlı yolculuklar diledik hep beraber sizlerin aracılığı ile de tüm Fethiyeli kardeşlerime emniyet kemeri takmalarını özenle rica ediyorum. 
Fethiye gerçekten bu konuda çok duyarlı bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Biz haftalık düzenli asayiş toplantıları yapıyoruz emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımızla belki de Muğla ilinde en iyi biziz. Ama yetmez biz yüzde yüz olanağa gidiyoruz. Trafiğe çıkan, arabasına binen herkesin mutlaka emniyet kemerini takmasını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN