Kokan dereler CHP'li belediyeleri ikiye böldü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve ilçenin tam ortasından geçen dereler pislik içindeyken, derelerden gelen pis kokudan dolayı da vatandaşlar isyan ediyor. Ancak derelerin temizliği ile ilgili CHP'li belediyeler ikiye ayrıldı. Marmaris Belediyesi, 'Marmaris'te bize ait dere yok. 16 derenin 9'u Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait' açıklaması yaparak topu Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne attı. Öte yandan Marmaris'te, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait dere olmadığı da ortaya çıtı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Gözde tatil merkezlerinden olan Marmaris’te, derelerden gelen pis koku vatandaşların hayatını olumsuz etkiliyor. İlçenin göbeğinden geçen dereler çöplerle dolu ve lağım kokuyor. Ancak derelerin bu rezaletine karşı söz konusu kurumlar topu birbirlerine atıyor. 
“BELEDİYEMİZE AİT DERE YOK”
Marmaris’te lağım kokan dereler ile ilgili Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı olan İhsan Öztürk açıklama yaparak, “Beledimize ait dere yok” dedi. Öztürk, “İlçemizde bulunan 16 derenin 9’u Muğla Büyükşehir’e, 7side DSİ’ye ait” açıklaması yaptı.
BÜYÜKŞEHİRDEN MANİDAR DERE AÇIKLAMASI!
Ancak edinilen bilgiye göre Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait Marmaris’te dere olmadığı öğrenildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden derelerin temizliği ile ilgili yapılan manidar açıklamada ise “Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, sorumluluk alanında olmasa da vatandaşların mağdur olmaması için dere temizlik çalışmaları yapıyor. Ekipler son olarak Marmaris’te bulunan Karadere’de temizlik çalışması yaparak 20 ton atık çıkardı.” ifadelerine yer verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN