KULAÇ,''BU DERECE YANGINLARIN OLMASI ÇOK ACI''

Dün gece saatlerinde Muğla'nın Ula ilçesinde sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Çıkan yangın sabah saatlerine doğru kontrol altına alınırken, Deva Partisi İlçe başkanı Saniye Kulaç FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Gece ilerleyen saatlerde Gökova Mahallesi Kozlukuyu mevkiinde henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı gece saatlerinde başlayan orman yangınına sabahın ilk ışıklarına kadar karadan müdahale edildi. Yapılan müdahaleler sonrasında yangın kontrol altına alınırken 50 hektar alanın zarar gördü.

ÜLKEMİZDE BU DERECE YANGINLARIN OLMASI ÇOK ACI

Ula’da çıkan yangın hakkında FRT TV mikrofonlarına konuşan Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç,’’ Öncelikle son 2 yılda Muğla’da olan yangınlardan bahsetmek istiyorum. Özellikle geçen yıl çok ciddi yangınlar oldu. Zamanında müdahaleler oldu mu olmadı mı? sorusu hep aklımızda. Çok hektar ormanlar kaybettik. Özellikle dün Gökova’da 50 hektar ormanımız yandı. Yine çıkış sebebi belli değil. Gün ışığıyla birlikte havadan ve karardan müdahaleler yapıldı. Yangın söndürülmüş. Ülkemizde bu derece yangınların olması çok acı. Daha fazla önlem almalıyız. Karadeniz’den sonra ormanı en güzel olan il Muğla. Bu ormanlar 50, 10 yılda oluşmuyor. Bu ormanlar bizim çocuklarımızın geleceği ve akciğerlerimiz olduğunu düşünüyorum. Muğla’ya geçmiş olsun diliyorum. İnşallah Allah bir daha yaşatmaz.

KULAÇ,''BU DERECE YANGINLARIN OLMASI ÇOK ACI''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN