Kurum Müdürlerine Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Faruk Kaya ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yapılıal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Faruk Kaya ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yapılıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürsu Özdemir, Ramazan Angay, Ömer Eriz ilk olarak Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Faruk Kaya’yı ziyaret etti. FTSO yöneticileri Fethiye Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevini 12 boyunca başarı ile yürüten Faruk Kaya’yı yeni görevinden ötürü tebrik ederek başarılar diledi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, geçen yıllarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de katkıları ile yürütülen Meslek Lisesi İş’inin güvencesi Projesi kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin bilgi ve yayınları yeni müdür Faruk Kaya ile paylaştı.

Faruk Kaya, FTSO yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yapılıal’ı ziyaret eden FTSO yöneticileri, yeni Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıal ile tanışarak başarılar diledi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “İlçemiz Akdeniz ile Egenin tam birleştiği yer. Bir taraf Rodos, bir taraf Kıbrıs. Büyükşehirlerdeki yaşam koşullarına bakıldığı zaman daha huzurluyuz.” Dedi.

Muğla’nın çok özel bir coğrafya olduğunu ifade eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıal, “Çok güzel bir bina yapılmış, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çalışma ortamının iyi olması iş potansiyelini de arttırıyor, çalışanları motive ediyor. Yeni bir karakol planımız var. Bizden önce başlamış bir çalışma. Kısa bir süre içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.

 

Fethiye’nin trafik sorununun dikkatini çektiğini söyleyen Yapılıal, bu konuda da görevleri içerisinde ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN