Milli Eğitim'den Fethiyespor'a Destek

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya Fethiyespor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile de sohbet eden Faruk Kaya her zaman Fethiyespor'a destek olacakları sözünü verdi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiyespor bu sen tüm ilçe olarak şampiyonluğa inanmış durumda.Tüm kurum ve kuruluşları,sivil toplum örgütleri Fethiyespor’un şampiyon olması için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da Fethiyespor’un her zaman yanında olduklarını göstermek adına Fethiyespor antrenmanını ziyaret etti.Futbolculara baklava ikramında bulunan Faruk Kaya Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı ile de görüş alışverişinde bulundu.
Fethiyespor’un bu sezan çok güzel gittiğini ifade eden Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya “Her şey de birinci gözüküyoruz. Gol atmakta, yenilmemekte. 6 puan fark atmışız. Zaman zaman öğrencilerimizle maçlara destek veriyoruz. Sahada oyuncular mücadele ediyor. Biz de milli eğitim müdürlüğü ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bugün ziyaret etmek istedik. Futbolcularımızı görelim, yönetim kurulumuza destek olduğumuzu ifade edelim dedik. Bu anlamda bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu şekilde ilerlerse ben Fethiyespor’un çok daha güzel yerlerde olacağını umut ediyorum. Esat Başkan’ın gelişiyle buralar çok daha güzelleşti. Ben önümüzdeki günlerde güzel şeyler olacağı düşüncesiyle futbolcularımıza ve takımımıza başarılar diliyorum. Nice galibiyetler diliyorum. Şimdiden şampiyonluğu kutlamak erken olur mu bilmem ama görünen köy kılavuz istemez derler, dağın arkası belli. İnşallah burada şampiyonluk kutlamasında birlikte oluruz diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum” dedi.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’nın her bakımdan Fethiyespor’a destek olmaya devam ettiğini ifade eden  Fethiyespor  Başkanı Esat Bakırcı “İnşallah daha güzel günlere gelmek istiyoruz. Öğrencilerimizi Fethiyespor sahasında görmek istiyorum. Spor yapmalarını istiyorum. En büyük emelim de spor sahalarına çekmek. Bunda da Sayın Müdürüm bize destek oluyor. Ben tekrar öğrenci kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Her şeyin başı spordan geçer. Lütfen bunu ihmal etmeyin. Nerde ne olursa olsun her şekilde sporunuzu yapın. Bu yönde müdürüme teşekkür ediyorum. Herkes elinden geldiği kadar Fethiyespor’a yardımcı olsun. Çocuklarımıza yardımcı olsun. Tek hedefimiz spor yaptıralım. Spor yaptıktan sonra onlardan hiçbir zarar gelmez” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN