Müdür Selçuk, 'Mavi bayrağımız plajımızda dalgalanacak'

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tahsisi yapılan Büyük Samanlık Plajı, Mavi Bayrak başvurusu yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nden ön denetimde bulunan Can Tuğrul Sandıras ile Muğla Mavi Bayrak İl Koordinatörü Gürcan Kaya tarafından; Büyük Samanlı Koyu’nda ön denetimler yapıldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Selçuk, Mavi Bayrak başvurusu için ön şartları yerine getirildiğini belirtti. Başvuru süreci 15 Mayıs’ta tamamlanacak olan Mavi Bayrak başvurusunda 33 koşulun yerine getirilmesi gerektiğini kaydeden Okul Müdürü Selçuk, yakın bir zamanda Mavi Bayrağın plajda dalgalanacağını söyledi.
MAVİ BAYRAĞIMIZ PLAJIMIZDA DALGALANMAYA BAŞLAYACAKTIR
Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Selçuk yaptığı açıklamada, “Fethiye Kaymakamlığı tarafından okulumuza tahsisi yapılan Büyük Samanlık Plajı, Fethiye’mize marka değeri katmak için Mavi Bayrak başvurusu yapmıştır. Muğla İl Sağlık Müdürlüğümüzden ön denetime gelen Can Tuğrul Sandıras ile Muğla Mavi Bayrak İl Koordinatörü Gürcan Kaya tarafından denetimlerimiz yapıldı. Mavi Bayrağa başvurmamız için ön şartları yetine getirdiğimiz tespit edilmiştir. Başvuru süreci 15 Mayıs’ta tamamlanacak olan başvurumuzda gerekli 33 koşulu yerine getirince Mavi Bayrağımız plajımızda dalgalanmaya başlayacaktır. Adım adım yaklaşıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN