Muğlaspor'da Fevzi Tuncay Dönemi

Bal Ligi 9. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Muğlaspor'da Teknik Direktör Sabri Çetin ile yollar ayrıldı. Çetin'in yerine Fevzi Tuncay getirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta mücadele eden ve bu sezan istediği sonuçları alamayan Muğlaspor’da 7 maçta 3. Teknik Direktör göreve getirildi. Muğlaspor sezon hazırlıklarına Tayfun Hut’la başlamıştı. Tayfun Hut daha sezon başlamadan gönderilerek yerine Altyapı Koordinatörü Sabri Çetin getirildi. Sabri Çetin’de takımın başında 7 maç yer alabildi. Son karşılaşmasında kendi evinde Alaçatıspor’a 5-1 yenilen Muğlaspor’da Sabri Çetin’de görevinden ayrıldı. Muğlaspor yönetimi şimdi de eski futbolcuları Fevzi Tuncay ile anlaşarak takımın başına getirdi.
Muğlaspor ligin 8.haftasında deplasman oynayacağı Bornova Yeşilovaspor maçına Fevzi Tuncay ile çıkacak. Muğlaspor bu sezon ligde 7 hafta sonunda aldığı bir galibiyet, üç beraberlik ve üç mağlubiyet ile 8.sırada bulunuyor. Muğlaspor 7 hafta sonunda 6 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.
Muğlaspor’da Sabri Çetin ile yolların ayrıldığı sosyal medya hesabından paylaşıldı. Mesajda “Sezon başında Futbol A Takımı teknik sorumluluk görevine getirilen Sabri Çetin ile kaleci antrenörlüğü görevine getirilen Bekir Sartan, yönetim kurulumuza görevlerinden ayrılmak istediklerini iletmiştir. Yönetim Kurulumuz tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrasında teknik sorumlumuz Sabri Çetin ve kaleci antrenörümüz Bekir Sartan’ın görevlerinden ayrılma talepleri kabul edilmiştir. 
Mesajda, “Futbol A Takım teknik heyetinde yaşanan ayrılık sonrasında Futbol A Takım teknik sorumluluk görevine Özcan Öz getirilmiştir. Özcan Öz’ün yardımcılıklarını Doç. Dr. Halil Evren Şentürk ve Ahmet Eyüboğlu yapacaktır. Kaleci antrenörlüğü görevine ise eski Milli kaleci Fevzi Tuncay getirilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN