NİKAH VE KONFERANS SALONU 2018'DE

Fethiye Belediyesi, bölgemizin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonunu ilçeye kazandırıyor. Eşsiz Fethiye manzarasının olduğu Debboy Mevkii'ne yapılacak nikah salonun, proje aşaması tamamlanırken, 2018 yılında yapımına başlanması bekleniyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

 

Fethiye Belediyesi, bölgemizin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonunu ilçeye kazandırıyor. Eşsiz Fethiye manzarasının olduğu Debboy Mevkii’ne yapılacak nikah salonun, proje aşaması tamamlanırken, 2018 yılında yapımına başlanması bekleniyor.

 

Yapımı için projelerin hazırlandığı, gerekli izinlerin alınmasıyla ilgili son noktaya gelen Nikah ve Konferans Salonu projesi Fethiyeliler için büyük önem arz ediyor. FBKM’de yer alan nikah salonunun yetersiz olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yeni Nikah Salonu projesi için çalışmaları hızlandırdı.

 

106 araçlık otopark yer alacak.

5 bin 400 m² alana yapılacak olan Nikah ve Konferans Salonu’nda otopark sorunu olmayacak. Tüm detayları düşünen Fethiye Belediyesi mimarları, 106 araçlık otopark alanının projede yer verdi.

 

600 kişilik konferans salonu

 

2 katlı dizayn edilen projede, 600 kişilik konferans salonu, 150 kişilik nikah salonu yer alırken, eşsiz Fethiye manzarasına çıkan teraslarda yer aldı. Projede konferans salonu yanı sıra konaklama odaları da oluşturulacak. 23 tane odanın yapılacağı projede konukevi de yer alacak. Fethiye’nin konferans, düğün ve nikah gibi birçok sorununu çözecek projede doğa yine her zaman ki gibi korunacak. Doğa içerisinde, Fethiye manzarasıyla bütünleşen nikah ve konferans salonunda 2018 yılında çalışmalar başlıyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN