Özdemir: 'Zafer Bayramı'nın 102.yıl dönümünü kutlamanın büyük onurunu yaşıyoruz'

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özdemir, mesajında Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki azim ve kararlılığını vurgulayarak, bu önemli günün anlam ve önemine dikkat çekti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı; bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüz olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102.yıl dönümünü kutlamanın büyük onurunu ve sevinci yaşamaktayız. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle;  başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN