Reklam Panosuna Çarptı

Edinilen bilgiye göre Fethiye'de kırmızı ışık yandığı anda fren yerine gaza basan kadın sürücü, öndeki belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırıp reklam panosuna çarptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de kırmızı ışık yandığı anda fren yerine gaza basan kadın sürücü, öndeki belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırıp reklam panosuna çarptı.

 

Kazada 2 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de İnönü Bulvarında meydana gelen kazada 48 JM 516 plakalı otomobilin sürücüsü A. K., kırmızı ışıkta durmak isterken yanlışlıkla firen yerine gaza bastı.  Önünde bulunan belediye otobüsüne çapmamak için direksiyonu kıran sürücü; önce kaldırım kenarında bulunan ağaçları devirdi, arkasından reklam panosuna çarptı. Reklam panosuna çarparak durabilen sürücü A.  K. ve yolcu koltuğunda oturan M. C. kazada yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen acil servis ekipleri yaralı olan sürücü ve yolcuyu Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili çalışmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN