Şehit Aileleri Ve Gazilerden Saniye Kulaç'a Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve ekibi Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç misafirlerini kapıda karşıladı. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehir Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ,Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’a derneklerine yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal “Sayın Deva Partisi Başkanımız bizi ziyarete gelmişlerdi. Kendileri derneğimize katkılar yaptı. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim için manevi bakımdan değeri çok yüksek olan plaketimizi kendisine takdim ediyorum. Başkanımızın yolu açık olsun. Bu plaket yanında olduğu sürece kendisi yukarı doğru gidecektir. Manevi bakımdan kendisine büyük destek olacaktır” dedi
Deva partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ta kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ben başkanımın ve ekibinin her zaman yanındayım. Plaket için de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar benim baş tacım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN