Selda Bağcan'dan Cumhuriyet konseri

Fethiye Belediyesi Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yıl etkinlikleri kapsamında Selda Bağcan Beşkaza Meydanı'nda sahne aldı. En sevilen şarkılarını seslendiren Selda Bağcan, şarkılarını binlerce Fethiyeli ile birlikte söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi’nin 30 Ekim tarihinde yapmasını planladığı konser hava muhalefeti nedeniyle 5 Kasım tarihine alınmıştı. Fethiye Belediye sanatçıları Adem Kazan ve Ali Tunç ile başlayan konser, Selda Bağcan’ın sahne alması ile devam etti. Türkiye’ye mâl olmuş, ünlü sanatçı Selda Bağcan birbirinden güzel şarkılarını Fethiyelilerle birlikte söyledi. Konsere gelen vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Bağcan’ın söylediği şarkı ve türkülere eşlik ederek yaşadı. Ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahneye çıkarak Selda Bağcan’a çiçek takdim etti. Karaca’yla birlikte sahneye çıkan Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery barış ve adalet mesajı vererek, Fethiye’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery birlikte halay çekerek doyasıya eğlendi. 
“SİZLER İÇİN DİK DURMAYA VE DİK YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sahnede yaptığı konuşmada ise, “Kumluova Belediye Başkanlığı yaptığım zamanlarda da sevgili Selda Bağcan benimleydi. Milyonfest’te ne zaman isterseniz sizi Selda Bağcan’la buluşturacağımın sözünü vermiştim. Ancak pandemi buna engel oldu. Bugün birlikteyiz. Biz hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu süreç içinde maalesef yaşadığımız bazı olaylardan dolayı 83 milyon kişi beni tanıyor. Şunu bilmenizi isterim ki, ben birileriyle kavga ediyorsam sizler için ediyorum. Birileriyle tartışıyorsam, halkım için tartışıyorum. Ben sizler için dik durmaya ve dik yürümeye devam edeceğim. Önümüzdeki günlerde çok farklı sürprizlere açık olun. Sizleri mutlu edebilmek adına her şeyi yapacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN