Seydikemer Belediyesi'nde Dur Durak Yok

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki  çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven de mahallelerde ki çalışmaları yerinde gezerek muhtarlara destek oluyor.

Seydikemer Belediyesinin bu hafta çalışmalarını sürdürdüğü İzzettin mahallesinde çalışmaların tamamlanmasından sonra  Dodurga mahallesine,  Bayır Mahallesindeki çalışmalardan sonra Dere  ve Çökek  mahallesine, Kayadibi Mahallesindeki çalışmalardan sonra da  Korubükü Mahallesinde çalışmaların devam edeceği öğrenildi. Bayır Mahalle Muhtarı İlyas Kızılkaya Seydikemer Belediyesinin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirerek Çalışmalardan dolayı Başkan Otgöz’e ve ekibine teşekkür etti.

Bayır Mahalle Muhtarı İlyas Kızılkaya yaptığı açıklamada: Mahallemizde Seydikemer Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları devam ediyor. Parke ve Asfalt olacak yerlerin altyapı çalışmaları devam ederken bir yandan da toprak olan yollarımız çakıllanıyor. İnşallah şu anda altyapısı yapılan yollarımızın yaz aylarında parke ve asfaltı da yapılacak. Seydikemer Belediyemizin mahallemizde yaptığı çalışmalardan memnunuz. İnşallah bu çalışmalar devam edecektir. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ve ekibine Mahallemizde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.Dedi.

Seydikemer Belediyesinin tüm mahallelerde yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, çalışmalarından dolayı Seydikemer Belediyesine teşekkür ediyorum.Dedi.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven yaptığı açıklama da:  Seydikemer Belediyesinin çalışmalarını mahalle muhtarımızla birlikte yerinde inceleme yaptık. Gerçekten daha önce yol olmayan yerler, imara açılan yerler, imara açılan yollar açılmış, parke olmuş. Yerinde bir incelemede bulunduk. Bu çalışmalarından dolayı Seydikemer Belediyesine teşekkür ediyorum. Alan firmanın eline sağlık gerçekten çok güzel oluyor.Dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Emrullah Demirci ise çalışmalar hakkında yaptığı açıklama da: Belediyemizin bu sokakta yağmış olduğu parke 5 Bin metre karedir.  30 Bin metre kare daha söz verdi. Açılan yolların hepsi parke olacak. Buradan sonra Hacıoğlu cami yanına gireceğiz. Daha sonra Karaçeliklerin orada yapılacak. Belediyemizin yapmış olduğu işlerden, en küçüğünden, en büyüğüne kadar memnunuz.Dedi.

 

Cumhuriyet mahallesi sakinlerinden Halil Önder ise yaptığı açıklama da : Mahallemizde şu anda parke döşemesi yapılıyor. Ve her tarafta bu uygulama devam ediyor. Bunlar çok güzel çalışma. Arkadaşlar sağ olsun her şey ile ilgileniyorlar. Güzelleştirme olsun, peyzaj olsun her şeyi yapıyorlar. Başkanımız gerçekten var gücüyle çalışmaktadır. Burası artık yeni bir İlçe olması bakımından epey bir sıkıntıları var, oluyor tabi ki. Bu hemen yapılacak bir şey değil ama çok güzel çalışmalar oluyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün personelleri ile beraber, başkanımıza başarılarının devamını diliyorum. Artık her geçen gün daha da iyiye gideceğini biliyoruz.Dedi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN