Seydikemer'de öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edildi

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, İlköğretim Haftası dolasıyla öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer’de de öğrenciler geçtiğimiz hafta 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına ‘merhaba’ dedi. Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, İlköğretim Haftası dolasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda okuyan öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etti.  
Kaymakam Büyüker, Başkan Otgöz, Başkan Yardımcısı Karakuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü San, sabah saatlerinde Şehit Gürcan Akan İlkokulu’na giderek öğrenciler için hazırlanan kırtasiye malzemelerini öğrencilere teslim etti.
BAŞKAN OTGÖZ; “ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”
 Hediyeler karşısında oldukça mutlu olan çocuklarla vakit geçiren Başkan Otgöz, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Başkan Otgöz, öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek; “Maalesef pandemi nedeniyle çocuklarımız uzaktan eğitim almak zorunda kalmıştı. Bu sürecin hem öğrenciler hem de öğretmenler için ne kadar zor geçtiğini biliyoruz. İnşallah bu yeni eğitim öğretim yılında öğrenciler sıralarından, öğretmenler ise öğrencilerinden uzakta eğitim öğretim dönemi geçirmezler. Bu konuda Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız gerekli tüm tedbirleri okullar açılmadan sağladı. Bizler de çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına steril bir ortamda başlamaları için dezenfeksiyon çalışmalarımızı yürüttük. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların daha iyi bir eğitim öğretim hayatı yaşamaları için gereken desteği belediye olarak sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN