Seydikemersporda Hedef Bir Üst Lig

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor yönetim kurulu başkanı B. Önder Akdenizli, sezon öncesi Seydikemerspor yönetimi ve teknik kadro ile bir araya gelerek sezon öncesi görüş alış verişinde bulundu. Toplantı sonrası Seydikemersporun bu sezon bir üst lige çıkması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirten başkan Akdenizli, 'İnşallah geçen yıl yarım kalan hayalimizi bu yıl gerçekleştireceğiz' ifadelerinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden ve geçen yıl oynadığı playof müsabakaları sonrası bir üst lige çıkmayı son maçlarda erteleyen Seydikemerspor da bu yılki hedef, yarım kalan işi tamamlayarak bu yıl bir üst lige çıkmak.  
Yeni sezon öncesi Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor yönetim kurulu başkanı B. Önder Akdenizli yidaresinde, başarılı antrenör Osman Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, sezon öncesinde görüş alış verişinde bulundular.  

BAŞKAN AKDENİZLİ “İŞİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORUZ” 
Yaklaşık bir saat süren toplantının akabinde görüşme hakkında kısa bilgi aktaran başkan Akdenizli, “Geçen yıl yarım kalan işimizi bu yıl tamamlamak için yönetim ve teknik kadro olarak elimizden gelen çalışmayı ve fedakarlığı yapacağız” dedi. 
Geçen sezon bir üst lige çıkma şansını son anlarda kaybettiklerini belirten başkan Önder Akdenizli, “Bu  sezon işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Güçlü bir kadro ile yeşil sahalarda Seydikemersporumuzun ve şehrimiz Seydikemer’in tanıtımı için yeni sezona hazırlanıyoruz” ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN