Vali Çiçek 'Kamunun Performansını Arttıracağız'

Muğla Valisi Amir Çiçek Kamu kurum ve kuruluş incelemelerine İl Müftülüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile devam etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Valisi Amir Çiçek Kamu kurum ve kuruluş incelemelerine İl Müftülüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile devam etti.

Müftülüğüne gelişinde İl Müftüsü tarafından karşılanan Vali Çiçek, Müftülük birimlerinde incelemelerde bulunarak İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’dan bilgi aldı.

Müftülük ziyareti sonrası Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne geçen Vali Çiçek’i SGK İl Müdürü Ahmet Ekecan tarafından karşılandı. Birimlerde incelemelerde bulunan Vali Çiçek yürütülen hizmetler konusunda bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Vali Çiçek “Muğla’da kamu kurumlarımız ortalamanın üzerinde bir performans gösterse de bununla yetinemeyiz. Bizim bu performansı daha da iyi seviyelere getirmek, verdiğimiz hizmetin kalitesini arttırmak için çalışıyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşımızı memnun edecek uygulamaları hızla hayata geçiriyoruz. İlçelerimizde oluşturduğumuz birimler sayesinde artık vatandaşımız işleri için, devletimizin hizmetlerine ulaşmak için il merkezine gelmesi gerekmiyor. Hizmeti, vatandaşımızın ayağına götürüyoruz” diye konuştu.

 

Daha önce aylarca süren işlemlerin bugün günlere, hatta saatlere sığdırıldığına işaret eden Vali Çiçek “Hizmet sunma sürelerimizi azalttık daha da azaltacağız, hizmet kalitemizi arttırdık daha da arttıracağız. Çünkü bizim vatandaşımız dünyanın en iyi hizmetini almayı hak ediyor” dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN