Vali'den Fethiyespor'a Ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiyespor Kulübü'ni ziyaret etti.Ziyarette A Takım Futbolcuları kampta olduğu için altyapıda ki sporcular ve yöneticilerle bir araya gelen Vali Tavlı futbolculara başarılar diledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla Vali Orhan Fethiye’de bir takım ziyaretlerde bulunduktan sonra  Fethiyespor Kulübü’nü ziyaret etti.Ziyarette tesisleri gezen Vali Tavlı daha sonra alt yapı futbolcuları ve yönetimle görüşerek fotoğraf çekinip gençlere başarılar diledi. Sonrasında yönetim ile kulüp binasına geçen Vali Tavlı yönetim ile görüştü.
Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın kulübü ziyaret etmesinin ardından açıklama yapan Fethiyespor Kukübü Başkanı Esat Bakırcı “Sayın Valimize ziyaret için teşekkür ederim. Burada güzel şeyler konuştuk. Tesislerimize baktı. Tesislere yardımcı olacağını söyledi. Fethiyespor için çok şeyler konuştuk. Tüm vatandaşların yeni yılını kutluyorum” dedi.
“ÖNÜMÜZDE 17 TANE MAÇ VAR. BU MAÇLARI EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Fethiyespor’a destek olan herkese teşekkür eden Kulüp Başkanı Esat Bakırcı “Fethiyespor’un özlenen yere gelmesini istiyorum. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bir bilet alıp bize katkıda bulunan herkese, Apaçiler’e sonsuz teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir yerden geçtik. Şuan takımımız lider durumda. Henüz lig bitmedi. Önümüzde 17 tane maç var. Bu maçları en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Sayın Belediye Başkanı başka olmak üzere Esnaf Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum. En zor günlerimizde yanımızda oldular. Bize destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kendi çocuklarımız için yapıyoruz. Fethiyespor ne kadar iyi yerlere gelirse çocuklarımız buna heves edecektir. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kurtulmasını istiyoruz. Çocuklarımızın spor yapmalarını istiyoruz. Bunun için çabalıyoruz. Önemli olan bunlardır. Fethiyespor için herkesin el ele vermesi lazım. Yeni tesisler yapmamız lazım. İlk öncelik çocuklarımızdır. Gençlerimizi bu yöne itmemiz lazım” dedi.
“LİGE HAZIR OLMAMIZ LAZIM”
Antalya kampı hakkında da bilgi veren Başkan Bakırcı “10 günlük bir Antalya kampına gidildi. Burada iyi bir idman programı uygulanıyor ve güzel vakit geçiriyorlar. Lige hazır olmamız lazım. Kamp cumartesi bitiyor. Takım pazartesi burada olacak. İdmanlara burada devam edeceğiz. Hocamız ve futbolcularımız bu işe inanmış durumdalar. Ayın 16’sında ki Kırıkkale maçına hazırlanacağız. Ligde aramızda 11 puan var. En büyük rakiplerimizden birisi. Bu maçı alırsak iyi yönde ilerleyeceğiz. Sonrasında Erokspor ile karşılaşacağız. İlk maçımız çok önemli. Bütün seyircilerimizi bu maça bekliyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN