Başkan Adayı Demirtaş 'Sporun ve Sporcunun Yanında Olacağız'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinin yanı sıra gençlere de ulaşarak, onlarında her zaman yanlarında olacaklarını ve destekçileri olacaklarını belirtmeye devam ediyor. Amatör Ligde mücadele eden Fethiye’nin iki güzide takımı Günlükbaşıspor- Karaçulhaspor maçı öncesi Karaçulhaspor ekibi ile bir araya gelen Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “önümüzdeki haftalarda da ilçemizdeki diğer kulüp oyuncu ve yöneticileri ile bir araya geleceğiz” ifadelerinde bulundu. 
Karaçulha Mahallesi Çevre Yolu kenarındaki Akdenizli Grup bünyesindeki Levent Börekte bir araya gelen Demirtaş ve Karaçulhasporlu oyuncular ve teknik kadro oldukça samimi bir ortamda güzel anlar yaşarken, Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş “her iki takım oyuncularına da başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.  Biz sadece profesyonel sporculara değil, amatör spora ve sporculara da destek olacağız. Gençlerimizi kötü ortamlardan  uzak tutmak için bir takım uğraşlara teşvik etmek gerekiyor. İnşallah biz bunu çok güzel bir biçimde uygulayacağız” dedi.
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkan adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibine başarılar dileyen Karaçulhaspor Kulübü Başkanı Mehmet Dalca, “Spora ve sporcuya destek veren idareci ve yöneticileri her zaman makam ve mevkilerde görmek istiyoruz. İnşallah başarılı olurlar ve destekçimiz olmaya devam ederler” dedi. 
Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ise, “Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayımız Kamil Mutlu Demirtaş bildiğimiz ve sevdiğimiz bir kardeşimiz. Takip ediyorum ve bilgisi, ekibi ve projeleri ile oldukça da esnaflar tarafından sevilen genç bir kardeşimiz. Bizim esnafımız bilinçlidir ve nereye oy vereceğini bilir. Mahallemizin takımındaki gençlere de verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN