ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE ALZHEİMER DERNEĞİNE DESTEK OLDULAR

Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesi başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri; Fethiye Alzheimer Derneğinin Babataşı mahallesindeki rehabilitasyon ve sosyal tesislerini ziyaret ettiler.

BAŞKAN KARACA’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KAYMAKAM KARAMAN, KURUM AMİRLERİ İLE TANIŞTI

Fethiye Kaymakamı olarak atanan Yusuf İzzet Karaman, kurum amirleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Kaymakam Karaman, kamu kurumlarının genel işleyiş, vatandaşa verilen hizmetler ve birimlerin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

ESNAF HASTANESİ’NDEN BÜYÜK JEST 

Fethiye'nin en büyük sağlık kuruluşu olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği personel gecesi 10 Aralık Cumartesi gecesi sürpriz çekilişler ile yapıldı. 

FETHİYE KAYMAKAMI KARAMAN GÖREVE BAŞLADI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın, Kırşehir Vali Yardımcılığı’na tayin olmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman atanmıştı.

KARAYİĞİT, “FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, boksör Kubilay Alcu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Başkan Karayiğit, genç sporcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KAZADAN KURTULDU AMA KAYADAN KURTULAMADI

Muğla’nın Dalaman ilçesinde uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü hafif yaralı olarak araçtan çıktı ancak kazanın etkisi ile yuvarlanan kayanın altında kalarak hayatını kaybetti.

PROJENİN 400. BEBEĞİ MERYEM BEBEK

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tarafından başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi 400. aileye ulaştı. Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ürünlerin bulunduğu çanta ailelere teslim ediliyor. 

KADIN HAKLARI GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

5 Aralık Türkiye’de Kadına Şeçme ve Seçilme Hakkının veriliş gününde Siyasetçi Nazmiye Halvaşi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde söyleşi gerçekleştirildi.

YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYE KONFERANSI

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde 'Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye' adı altında konferans gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından yazar Banu Avar’a çiçek taktim edildi.

FETHİYELİ UMUT BÜYÜK PARA ÖDÜLÜYLE AYRILDI

Fethiyeli Umut Özarslan, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasına katıldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sorduğu soruları başarılı bir şekilde yanıtlayan henüz 20 yaşında olan Özarslan, yarışmadan 100.000 TL para ödülü ile ayrıldı.

ERHAN ALTIN ÖNDERLİĞİNDE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Fethiyespor, hafta sonu seyircisi önünde oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına Erhan Altın önderliğinde başladı.

MÜDÜR ATMACA’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

CHP’Lİ ERBAY, SUÇ DUYURULARINI ADALET BAKANI’NA SORDU

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında, Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarında görevi ihmal suçunun oluşup oluşmadığı ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılıklarına yapılan suç duyurularının işleme konulmamasını gündeme getirdi.

ERKEKLER, KADINLAR İÇİN YÜRÜYOR

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında erkekler, kadınlar için yürüyecek.

HAFIZLAR GÖRKEMLİ TÖRENLE BELGELERİNİ ALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak programda 77 hafıza belgeleri taktim edildi. Düzenlenen programa yoğun ilgi oldu.

Toplam 608 haber.