Fethiye'de KPSS ilk oturumu tamamlandı

Fethiye'de Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumlarının ilki 14 Haziran'da Genel Yetenek ve Genel Kültür testleriyle tamamlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS maratonu Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarıyla başladı. Saat 10.15’te uygulanan Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumunda 120 sorudan oluşan test için adaylara 130 dakika süre verildi. Eğitim Bilimleri oturumu ise saat 14.45’te başladı. 80 sorudan oluşan bu sınavda ise adaylara 100 dakika verildi.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumlarının ilki 14 Haziran’da Genel Yetenek ve Genel Kültür testleriyle tamamlandı. Fethiye’de KPSS sınavına iki oturumda 6 bin 142 aday katıldı.
Yetkililer tarafından aktarılan bilgilere göre, Fethiye'de 2 aşamada yapılan toplam 6 bin 142 adayın katıldığı KPSS sınavının sorunsuz geçtiğini belirtilerek KPSS Alan Bilgisi Sınavları 20-21 Temmuz tarihlerinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) de 4 Ağustos’ta uygulanacağı ifade edildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN