Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

"Okuyorum, Yazıyorum" Projesi Muğla'da Devam Ediyor

Türkiye’de Sosyal Bilimler Liselerinde öğrenim görmekte olan öğrenciler eleştirel okuma ve yazarlık konularında aktif faaliyet gösterebilecekleri bir alan oluşturmak amacıyla yürütülen "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" projesi faaliyetleri devam ediyor.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Temeli Atıldı

Seydikemer’de “Devlet Yatırım Programı” kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı.

MSKÜ Rektörü Kaçar’dan 2023-2024 Bahar Dönemi Mesajı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi başladı. 2023-2024 bahar dönemi başlaması nedeniyle MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar mesaj yayımladı.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Temeli Atılıyor

Devlet Yatırım Programı kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer ilçesi Kemer Mahallesi’ne yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli atılıyor.

Finansal Yönetim Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi’nde işletmelerin karşı karşıya kaldıkları finansal problemler sırasında ve sonrası alınabilecek kararlar anlatıldı.

Datça Polisinden Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunu İle ‘Deprem’ Bilinci Eğitimi

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Emniyet Müdürlüğü polisleri, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine Hacivat-Karagöz gösterisi ile trafik kuralları, deprem ve su bilinci eğitimi veriyor.

STEM keşif kampanyası ile öğrenciler bilimsel liderliğe yönlendiriliyor

Avrupa Komisyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’nin de üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) tarafından yürütülen Scientix projesi çerçevesinde STEM Keşif Kampanyası başlatıldı.

Muğla’da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

Muğla’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ilk ders zili çaldı.

Vali Akbıyık’tan Eğitim-Öğretim İkinci Yarıyıl Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023-2024 eğitim ve öğretim ikinci yarıyılının başlaması nedeniyle yayımladığı mesajında eğitim sürecinin, toplumları oluşturan bireylerin yetişmesinde, bu bireylerin geleceğe ilişkin umutlarının korunmasında, toplumsal mutluluğun, birlik ve beraberliğin sağlanmasında, ülkelerin medeniyet yarışında ön sıralarda yer almasında çok önemli olduğunu açıkladı.

Menteşe’de 2. Dönem Öncesi Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği '2023-2024 Eğitim-Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı' Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş başkanlığında yapıldı.

Seydikemer’de Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde okulların ve kurumların müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda eğitim öğretim yılının 2. döneminde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim’de Birinci Ve İkinci Dönem Değerlendirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdürler Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Menteşe’de Okullarda 2.Dönem Çalışma Planları Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem Müdürler Kurulu Toplantısı Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü başkanlığında, şube müdürleri Eylen Terzi, Ali Kaan Kutlu, Muhammer Cihan, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Köyceğiz Ortaokulu’nda Kapılara Bilgi Donatımı Yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz İlk Ortaokulu’nda yarıyıl tatilinde okul müdürü ve öğretmenler çalışarak iyileştirme gerçekleştirdi.

Okullarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ara dönemi fırsat bilen idareciler okulların bakım ve onarım çalışmalarını hızla tamamlamaya çalışıyor.

Başkan Uzundemir miniklere karne hediyesi verdi

Ortaca Belediyesi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlanması nedeni ile tatile giren çocuklar için Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinlikte çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynayan çocuklar keyifli saatler geçirdiler.

Köyceğizli Mamadova, Liselerde Safahat Okumaları Yarışmasında Birinci Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi çerçevesinde il genelinde yapılan liselerde safahat sözlüğü içinden en iyi cümle oluşturma yarışmasında Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi öğrencisi Aygün Mamadova birinci oldu.

Köyceğiz’de 6 Okul Etwinning Okulu Seçildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün Uluslararası projelerinden olan programa katılan okullar arasında 6 okul eTwinning Okulu olmaya layık görüldü.

Muğla'da Bocce Aday Hakemlik Kursu Düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu işbirliği ile Muğla'da Bocce Aday Hakem Kursu düzenlendi.

Toplam 937 haber.