Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

Muğla’nın geleceği değerlerin izinde şekilleniyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelinde yürütülen "Değerler Çınarı Projesi" saygı, insan hakları ve sorumluluk temaları altında öğrencilerin ve öğretmenlerin etkinlikleri ile devam ediyor.

MSKÜ'de öğrenci komisyonu toplandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde 'Kalite Güvencesi Kültürünün İnşasında Yükseköğretim Öğrencilerinin Rolü' adlı seminer düzenlendi.

Marmaris'te polisler "kadına el kalkamaz" dedi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele 2023 faaliyet planları dahilinde halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaretler etti. Ziyaretlerde kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak uygulama hakkında bilgiler verildi.

Oyuncak kütüphanesinde eğitim ve oyun bir arada

 Muğla Büyükşehir Belediyesi yerel yönetimlerde bir ilk olan Oyuncak Kütüphanesi ile çocukları oyuncaklarla buluşturmanın yanında farklı etkinlikler ve psikolojik danışmanlık hizmeti ile de miniklere hizmet vermeye devam ediyor.

Anne adaylarına doğuma hazırlık kursu

Menteşe Belediyesi’nin anne adaylarına ve bebeğin bakımına destek olacak yakınlarına yönelik Doğuma Hazırlık Sınıfında verdiği ‘Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik’ eğitimleri başladı.

Menteşe Personeline İstismara Karşı Önlem Eğitimi Verildi

Menteşe Belediyesi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği işbirliğiyle belediye personeline ‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

Muğla eğitim yöneticileri toplantısı yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim yöneticileri toplantısı gerçekleştirildi.

İmam-Hatip Ortaokulu’nda yarışma coşkusu yaşandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi İmam-Hatip Ortaokulu’nda; ezanı ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ile hafızlık yarışması yapıldı.

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’nın hazırlanması öncesi, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanların katıldığı FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi.

Muğlalı öğretmen İçyüz, küresel öğretmen birincilik ödülü aldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Şehbal Baydur Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Belgin Sevgi İçyüz, Eğitimin Nobel'i olarak bilinen ve bu yıl 95 ülkeden 19 bin öğretmenin başvurduğu Küresel Öğretmen Ödülü (Global Teacher Award) aldı.

‘Kudüs Bilinci’ Konferansı Gerçekleştirildi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

Muğla’da öğretmenler kalaycılık mesleğine sahip çıktı

 Muğla’da öğretmenlerin kültür, tarih, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, Kavaklıdere’de “Bakırcılık Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

Tarihyazımı Çalıştayı’nın 10’uncusu MSKÜ’de düzenleniyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde 10’uncu Tarihyazımı Çalıştayı düzenleniyor.

ADIM Üniversiteleri Muğla’da toplandı

ADIM Üniversiteleri 1’inci grup Rektörler ve idari grup toplantısı, 18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Çocuklar bilimle buluşmaya devam edecek

Marmaris Belediyesi’nin çeşitli kurum ortakları ile birlikte Nisan ayında ilkini hayata geçirdiği çocuklara yönelik sanat, robotik kodlama ve yazılım kursları bu kez Taşlıca ve Söğüt mahallelerinde yapılacak.

Milas Belediyesi’nden kadınlar için bir kurs daha

Milas Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açacağı "Cilt Bakımı - Makyaj ve Manikürist" kursları ile kadınların ev ekonomisine katkı sağlamasına destek olmayı hedefliyor.

100’üncü yıl "Okuma seferberliği" ödülleri verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlattığı 100.Yıl Okuma Seferberliği projesinin ödül törenini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi.

MSKÜ’de ‘Atatürk'ün Beden Eğitimi ve Spor Düşüncesi’ konferansı

Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesinde Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünde ‘Atatürk'ün Beden Eğitimi ve Spor Düşüncesi’ konferans gerçekleştirildi.

Toplam 937 haber.