Şoförler Başkanlarını Seçecek

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı basın toplantısı ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'nun 5 Şubat 2022 tarihinde Gazi İlkokulu'nda yapılacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar basın toplantısı düzenledi.Taşar Oda hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nun 5 Şubat 2022 tarihinde Gazi İlkokulu’nda yapılacağını açıkladı.
Yönetim Kurulu olarak Ocak Ayı itibariyle seçim takvimini başlattıklarını ifade eden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar “Meslek kuruluşları kanunu gereği her 4 yılda bir yapılması gereken olağan genel kurulu takvimi Ocak ayı itibariyle başlamış bulunmaktadır. Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu olarak aramızda yaptığımız değerlendirme sonucunda odamızın genel kurulunun 5 Şubat 2022 tarihinde Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi İlköğretim Okulu salonunda yapmayı planladık. Bugüne kadar yönetim kurulumuzla birlikte topluma hizmet amaçlı yürütmekte olduğumuz oda başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığı görevine yeniden talip olmuş durumdayız. 5 Şubat 2022 Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulumuzun tüm Fethiye halkına ve şoför esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Şimdiden tüm üyelerimizi genel kurulumuza davet ediyorum” diye konuştu.
SEÇİMDE 1440 ÜYE OY KULLANACAK 
Taşar açıklamasını “Seçimde 1440 üyemiz oy kullanacak. Mevcut yönetimimizle birlikte yeniden göreve talibiz.Son yıllarda zor günlerden geçtik. 2021 yılı çok iyiyiz diyemesek de bir önceki yıla göre daha iyi geçti. Özellikle temmuz ayı yasaklar ve kısıtlamaların kaldırılmasından sonra şoför esnafımız adına yaklaşık 4 5 aylık rahatlama süreci oldu. Halen 2020 mart ayından önceki günlerimize geri dönemedik. Tekrardan 2020 Mart ayına ulaşabilmemiz için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek tamamladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN