2. El Pazarına Rağbet Devam Ediyor

Çoğunluğu kullanılmış 2. El kıyafetlerin ve giyeceklerin satıldığı 2. El pazarına rağbet devam ediyor. Bazı sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin kadın kollarının da stant açtığı 2. El pazarı her ayın ilk Perşembe günü kurulmakta.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Çoğunluğu kullanılmış 2. El kıyafetlerin ve giyeceklerin satıldığı 2. El pazarına rağbet devam ediyor. Bazı sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin kadın kollarının da  stant açtığı 2. El pazarı her ayın ilk Perşembe günü kurulmakta.

2. El pazarını gezen gazetemiz muhabiri vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar kamuoyuna duyurulmak üzere şu  mesajları  verdiler; vatandaş diyor ki; “2. El pazarına gidiyoruz,  beğendiğimiz ucuz kıyafetleri alıyoruz, yüksek fiyatlarla alamadığımız bazı marka giyeceklerin kullanılmışını ucuza temin ediyoruz, bu pazara kimse kızmasın.  Bu pazarın geliştirilmesini istiyoruz. Çünkü Fethiye’de kıyafet satan firmaların rekabet ortamı yok, Fethiye’de ucuz kıyafet yok, belirli zamanlarda bazı firmalar  indirim günleri uyguluyor gidiyoruz fakat mal bulamıyoruz” şeklinde konuştular…

“2. El Pazarının Eski Tadı Yok”

2. El pazarında yiyecek ve içecek standı açan mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği başkanı Fatoş Aydın konuşmasında “2. El pazarının eski tadı yok. Eskiden tıklım tıklım olurdu. Şimdi bir sokak doluyor. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz var. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim de destek vermeye çalışıyoruz. Bu gün yiyecek ve içecek standı da açtık. Mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Satışlarımız Gayet İyi. Allah Bereket Versin”

 

2. El pazarında kullanılmış kıyafet standı açan CHP Fethiye kadın kolları başkanı Ayşe Kestep’de açıklamasında “Kadın kolları olarak yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler için stant açtık. Buradan elde ettiğimiz gelirleri bu şekilde aktarıyoruz.  Standımıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Yine 2. El pazarında stant açan Fetav müdürü Dilek Dinçer’de açıklamasında “Fetav olarak gönüllü arkadaşlarımızla birlikte stant açtık. Satışlarımız gayet iyi. Allah bereket versin. Alan ve satan memnun. Bizde mutluyuz. Amacımız vakfımıza gelir elde etmek. Bize bu imkanı sağladıkları için Fethiye Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN