20 Yıl Geriden Gidiyorduk

Seydikemer Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin 65 mahallede sürdürdükleri çalışmalar muhtarlar ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Ekipler imarlı yolların açılmasından sonra parke çalışmalarına da hız verdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Vatandaşlar istiyor, Seydikemer Belediyesi yapıyor

Seydikemer Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin 65 mahallede sürdürdükleri çalışmalar muhtarlar ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Ekipler imarlı yolların açılmasından sonra parke çalışmalarına da hız verdi.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Parke çalışmalarından ayrı olarak bazı mahallelerde yaz aylarında yapılması planlanan asfalt ve parke için altyapı çalışmaları başladı.

Aciliyet sırasına göre bazı mahallelerde stabilize ve parke yol çalışması yapan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaz aylarının başlaması ile birlikte asfaltlama çalışmalarına da ağırlık verecek. İstek ve talepler doğrultusunda asfalt ve parke çalışmalarına devam eden ekipler vatandaşlardan tam not alırken, vatandaşlar Seydikemer Belediyesinin mahallelerde yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirerek, Belediye Başkanı Yakup  Otgöz ve ekibine teşekkür ettiler.

“Belediye başkanımıza çok büyük vefa borcumuz vardır”

Dere mahallesinde devam eden çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanırken, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yıllardır kullanılamaz halde olan yollarını açıyor. Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Dere Mahalle Muhtarı Şakir Küçükçakır; “Yakup başkanıma minnettarım. Çok büyük başarılara imza attılar” dedi.

20 YIL GERİDEN GİDİYORDUK

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olduğu günden bu yana mahallesine çok büyük hizmetler yapıldığını ifade eden muhtar Küçükçakır, “Büyükşehir kurulduktan sonra Seydikemer Belediyesi benim mahallemde tarihten buyana yapılmamış çok büyük hizmetler yaptı. Mahalle olarak belki yirmi yıl geriden gidiyorduk. Seydikemer Belediyesi gelince hizmetler mahallemize akmaya başladı. Yakup Başkanıma çok büyük minnettarım. Mahallem coğrafi anlamda Seydikemer’in en büyük mahallesi. Bunun için ne kadar çalışsak da ne hizmet bitiyor ne iş bitiyor. Doğrusu bunu da bitirelim diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Burada Belediye başkanımıza çok büyük vefa borcumuz vardır. Dere köyü mahallesi adına başkanımıza çok teşekkür ederim. Bu görmüş olduğunuz yol Elmalı’ya bağlantı yoludur. Elmalı’ya ve Gömbe’ye gitmek isteyenler en kısa olarak bu tezli yolu kullanarak geçerler. Tezli yolumuz geçmişte bir yağmur yağdığı zaman buradan geçmek isteyen vatandaşlar acaba bu yoldan gitsek kalır mıyız gibisinden düşünceleri oluyordu. Çok şükür bugün Seydikemer belediyesinin çalışmalarıyla gördüğünüz gibi asfalta yakın güzel bir çalışma yapıyoruz. Artık yaz kış demeden vatandaşlarımız buradan Akçay, Gömbe, Elmalı’ya gönül rahatlığı içinde geçebilirler” diye konuştu.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

Mahallesinin son 3 yılda görmediği kadar hizmet aldığını ifade eden muhtar Küçükçakır, Seydikemer Belediyesi’nin sadece yol değil her konuda kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. Belediyenin kapısını çaldıklarında hiçbir zaman ellerinin boş dönmediğini kaydeden muhtar Küçükçakır şunları söyledi:

 

“Şuanda mahallemde yolu olmayan vatandaşımız kalmamıştır. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de yolumuzun tamamını asfalt edeceğiz. Çünkü yolun olmadığı yerde medeniyet yoktur. Benim köyüm hizmete aç, susuz bir köydü ve bunları da şuan fazlasıyla aldığımıza inanıyoruz. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanımıza, başkan yardımcılarımız Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak'a, belediyede çalışan müdürlerimize çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizi sürekli arayıp eksik bir şeyleriniz var mı diye soruyorlar. Bundan daha iyisi olamaz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN