ADALET YÜRÜYÜŞÜNE FETHİYE'DEN DESTEK…

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlatılan yürüyüşe destek verdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlatılan yürüyüşe destek verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş çağrısına, CHP Fethiye İlçe Başkanlığı'ndan da destek geldi. Yoğun katılımla Cumhuriyet Meydanında  gerçekleşen etkinlikte;  Fethiye’de ki CHP’liler  ellerinde Türk bayrakları ve  “adalet”  yazılı pankartlarla yürüyüşe destek verdiler…

 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı. Kullukçu konuşmasında  “Milletvekillerini tutukla, damatları salıver, gözaltındaki darbe düzenleyicisi Adil Öksüz’ü bırak. Bu tutuklama kararı keyfidir. Hukuki olmayan bu siyasi kararlar, muhalefeti susturmanın bir parçasıdır. Bu operasyonun adı da faşizmdir. İktidarın muhalefeti susturma, yok etme çabalarının bu dönemde sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, medyaya, gazetecilere, TBMM’ye ve siyasi muhalefete daha da arttığı ağır bir tablo ile karşı karşıyayız. Adalet, demokrasi, özgürlük ve savunduğumuz bütün değerlerin bu memlekette yerle bir edildiğinin yeni bir göstergesi, Milletvekilimiz Enis Berberoğlu’nun mahkum edilmesidir. Bu mahkumiyet Cumhuriyet Halk Partisine verilmek istenen gözdağıdır. Partimiz gücünü halktan almaktadır ve asla teslim olmayacağız. Demokrasi, adalet, özgürlükler bu ülkeye gelinceye kadar, insanın insanca yaşadığı bir ülke oluncaya kadar, mücadelemiz devam edecektir” diye konuştu. Grup, basın açıklamasının ardından sloganlar atarak dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN