Aday Adayı Tilkici'den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

CHP Genel Başkan Yardımcıları Ecevit Keleş ve Veli Ağbaba ile CHP Muğla Milletvekili Avukat Gizem Özcan’ı makamında ziyaret eden CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyaretler esnasında, Aday Adayı Tilkici projelerini de anlattı. Kendisine gösterilen ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı Genel Başkan Yardımcıları Keleş ve Ağbaba ile Milletvekili Özcan’a teşekkür eden Tilkici, yerel seçimlerin ülkemiz için olduğu gibi Fethiye özelinde de büyük öneme sahip olduğunu belirtti. 
Ankara programı kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini kaydeden CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, bu süreçte çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN