ADD'den Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Yönetimi 02.01.2017 İstanbul'da Yapılan Terör Saldırısı İle ilgili açıklamada bulundu. ADD Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Murat Topçu tarafından yapılan yazılı açıklamada birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Yönetimi 02.01.2017 İstanbul’da Yapılan Terör Saldırısı İle ilgili açıklamada bulundu. ADD Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Murat Topçu tarafından yapılan yazılı açıklamada birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısında Yaşamını yitirenlerin ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” diyen ADD Fethiye şubesi başkanı Topçu “Gelin; Hep Beraber Tüm Teröristlere, Tüm Bölücülere Ve Bizi Ayrıştırmaya Çalışan Tüm Dünyaya Bir ve Birlik Olduğumuzu Gösterelim” dedi.

Topçu açıklamasında “Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” politikası küçümsenip terk edilince, sadece komşularımızla değil, bölgedeki tüm ülkelere düşman haline geldik. Ulusal birlik ve duygudaşlık politikaları terk edildi. Ülke etnik, dini ve cemaatler temelinde ayrışmaya sürüklendi. O kadar çok düşmanımız ve onların o kadar çok maşası oldu ki, artık terör eylemini kimin gerçekleştirdiğini anlayabilmek için eylemi yapan örgütün açıklama yapmasını bekler olduk. Türk halkı terörün maşalarını da, kuklacılarını da, bunları besleyip büyütenleri, görmezden gelenleri de bilmektedir ve mutlaka hesap soracaktır. Bu maceracı ve komşulara düşmanlık politikaları sürdükçe bu oyunları sahneleyenlerin yeni oyunlarını görmeye devam edeceğiz. Artık Türkiye Cumhuriyetinin varlık-yokluk savaşı gündemdedir. Türkiye gerçek düşmanlarını görüp önlemlerini ona göre almalı, bu günleri hazırlayan maceracıları başından atmalı, yeniden komşularıyla dostluk kurup hem dış, hem de iç güvenliği ile bölgenin istikrar unsuru olmalıdır.

 

Türk Milleti Emperyalist güçler tarafından ideolojik olarak, etkin köken olarak, mezhep ve dini inanç farklılıkları olarak hatta yaşam tarzları olarak ayrıştırılmaya çalışılmaktadır. Bizleri kurtuluş savaşından bu yana yıkmaya çalışanlar kendilerine hedef olarak milli birlik ve beraberliğimizi koymuştur. Şanlı Türk Milleti; Atatürk’ün tanımlamış olduğu “millet” kavramına sıkı sıkıya bağlı iken hedeflerine ulaşamayacaklardır. Bu bir çağrıdır; Ülkemizde faaliyet gösteren Tüm Siyasi Partilere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Demokratik Kitle Örgütlerine, Tüm Görsel ve Yazılı Basın Kuruluşlarına, Spor Kulüplerine ve taraftarlarına ve bu ülke benim Vatanım diyebilen, Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı tüm insanlarımıza sesleniyoruz; Gelin, Hep Beraber Tüm Teröristlere, Tüm Bölücülere Ve Bizi Ayrıştırmaya Çalışan Tüm Dünyaya Bir ve Birlik Olduğumuzu Gösterelim. Türkiye teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacak, terörün kurucusu ve maşaları ile mücadele ederek, yeniden Cumhuriyet idealleri doğrultusunda yürüyecek, dostlarına güven veren, mutlu insanların aydınlık ülkesi olacaktır. Atatürkçü Düşünce Derneği Olarak Teröre, Arkasındaki Emperyalizme ve Onun İşbirlikçilerine Karşı Mücadelemiz Daha Büyük Bir Kararlılıkla Sürecektir. Teröre Teslim Olmayacağız…” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN