Ak Parti'den Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri kalabalık bir grup  halinde;  geçtiğimiz hafta görevine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette ilçenin eğitim sorunları konuşularak birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 

Ziyaret hakkında açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan  “Fethiye’de eğitim öğretim çok geniş bir kitleye sahip. 126 okul, yaklaşık 27 bin öğrenci, bin 700 civarında öğretmen var. Dolayışla koca bir kasaba nüfusu kadar da öğrenci ve öğretmenimiz var. Böyle geniş bir kitlenin hizmetleri de meşakkatli ama keyiflidir. Sayın müdürümüze hayırlı uğurlu olsun. Bizde siyaseten müdürümüzün arkasındayız. Gerekli olan ihtiyaçlarında elimizden geldiği kadar temin etmeye çalışacağız. Daha önce görev yapan Hasan Doğan’a da teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları vardı. Faruk Bey’de Fethiye’de 12 yıldır hizmet etmiş bir okul müdürümüzdü şimdi milli eğitim müdürü olarak Fethiye’ye hizmet edecektir” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ın ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya “Bu hepimiz için inşallah hayırlı olacaktır. Biz Fethiye için, ülkemiz için çalışmalara devam edeceğiz. Bir olalım, birlik olalım, güçlü olalım sloganıyla yola devam edeceğiz. Eğitimde Türkiye’de ve ilçemizde yapılması gereken ciddi şeyler var. En önemlisi akademik başarının yanı sıra ülkemizin ihtiyacı olan gençlerimizin yetişmesi için manevi değerlerle donatılmasında olan eksikliklerimiz var. Sizler sokağa çıktığınız zaman görüyorsunuz. Rahatsız olduğunuz şeyleri bizlerle paylaşıyorsunuz. Bunların biran önce Fethiye’den başlayarak ülkemizde de çözülmesi ve daha güzel hale gelmesi lazım. Öncelikle ilçemizin birlik ve beraberliği için çalışmaya gayret göstereceğiz. Hep birlikte bu ilçenin eğitimini dolayısıyla ülkemizin eğitimini daha yukarılara çekmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN