AKDENİZLİ'DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Akdenizli Grup çatısı altında Tarım, İnşaat, Gıda ve Akaryakıt sektörlerinden sonra FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam Ajansı'nı da bünyesine katan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, Fethiye'deki oda başkanlarına da nezaket ziyaretlerinde bulundu ve medya grubunun bundan sonraki çalışma prensipleri hakkında bilgiler aktarıp, ilkeli ve tarafsız yayıncılığın aynı şekilde devam ettirileceğini söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

 Akdenizli Grup çatısı altında Tarım, İnşaat, Gıda ve Akaryakıt sektörlerinden sonra FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam Ajansı'nı da bünyesine katan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, Fethiye'deki oda başkanlarına da nezaket ziyaretlerinde bulundu ve  medya grubunun bundan sonraki çalışma prensipleri hakkında bilgiler aktarıp, ilkeli ve tarafsız yayıncılığın aynı şekilde devam ettirileceğini söyledi.

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli: beraberinde Medya Grup Genel Müdürü Cahit Güven, Genel Yayın Yönetmeni Zafer Özdemir, Reklam Koordinatörü Engin Alacapunar ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ve Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar'a  nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan'a ziyarette Arıcan, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Fethiye'ye İşletme Fakültesi kazandırılması, Babadağ Teleferik projesi ihalesi ve gerekli protokollerin imzalanması ile 18 ayda teleferik ile Babadağ'a çıkılması konularında yapılan çalışmaları anlatan Arıcan, Fethiye ve Seydikemer Organize Sanayi ve Fethiye üniversitesi kurulması çalışmaları hakkında da bilgiler aktardı. FRT Televizyonu, FRT FM ve Gerçek Fethiye Gazetesi'nin Akdenizli Grup tarafından sahiplenilmesinden duyduğu memnuniyeti de anlatan Akif Arıcan; ''Televizyon, gazete, radyo yayınları ekibin hüneri ile aynen kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bir ekip kurup, yeni bir iş kurmak öyle kolay değil. Ama kurulu bir ekip ile devir almak bir avantajdır. İnşallah hayırlı uğurlu olur, başarılarınızın devamını dilerim'' dedi. Arıcan; ''Fethiye'miz her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Fethiye'de bir üniversite kurmak ile ilgili büyük çaba harcıyoruz. Dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz. Fethiye'de yaşadığımız için şanslıyız. Alternatif pazarlarda çalışmak ve bölgemizi tanıtmak gerekiyor. Bu aslında bütün sektörleri etkiliyor'' ifadelerini kullandı.

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli de, ''Medya olarak, Fethiye’de ticaret ve sanayinin gelişmesi için elimizden gelen çabayı bundan sonra da göstereceğiz. Tarafsız, ilkeli yayıncılık anlayışımız aynen devam edecek. Önce mutfağımızı geliştirip, gücümüzü büyütüp, Fethiye ve Seydikemer ile bölgemizin tanıtımına büyük katkı sunacağız'' dedi.

''MEDYAYI ETKİN KULLANAMAYAN TANITIMDA ETKİLİ OLAMAZ''

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli beraberinde Medya Grup Genel Müdürü Cahit Güven ve diğer ilgililer ile birlikte Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan'ı da ziyaret etti. Ziyarette FRT'nin bugüne kadar yaptığı yayın ilkesini öven Şaban Arıkan; ''Medyayı etkin kullanmayan tanıtımda etkili olamaz'' dedi. Denizcilerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde de durulan ziyarette, deniz turizminin artık geçen yıllardaki gibi olmadığını ifade eden Arıkan; ''Yat turizmi artık ivme kaybetti. Turistler daha çok Yunan adalarına gidiyor'' dedi. Şaban Arıkan; “Televizyonumuz buradaki insanların günlük haber alma ihtiyacını en iyi şekilde karşılıyor. Çok fazla seyircisi olduğunu biliyorum. Bölgenin tanıtımında medya çok önemli bir yere sahip. Medyayı etkin kullanamayan hiçbir yer tanıtımda etkili olamıyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, medya grup olarak denizcilerin yanı sıra tüm sivil toplum kuruluşlarının gözü kulağı olacaklarını ifade etti.

''HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ''

 Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli beraberinde Medya Grup Genel Müdürü Cahit Güven ve diğer ilgililer ile birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar'ı da ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, oda olarak yerel basının yanında olduklarını ve her zaman da destekleyeceklerini söyledi. Akdenizli'ye hayırlı olsun dileklerini sık sık tekrarlayan Taşar; ''FRT’nin Fethiye'de kalması sevindiricidir. Bildiğiniz gibi ekibiniz bölgenin en iyi ekibi. Hizmet istediğiniz zaman da en çok çalışan ekibi. Bizler üzerimize düşen her konuda destek oluruz'' ifadelerini kullandı.

Önder Akdenizli ise; ''Tarım, inşaat, akaryakıt ve gıda sektörlerinde de hizmet veriyoruz. Şimdi medyayı da bünyemize kattık. Tarafsız ve basın ahlak ilkelerine uyumlu şekilde bu görevi de ifa edeceğiz'' dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN