Alim Karaca 'Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler'

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Belediye Başkanı olarak son 5 yılda yaptığı çalışmaları özetleyen CHP’li Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca; “2.5 yıllık pandemi sürecine, cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketine ve olağanüstü ekonomik zorluklara rağmen, hiç mazeret üretmeden, göreve geldiğimizden bu yana geçen 5 yıl içinde çok büyük altyapı yatırımları yapılmasına öncülük ettik” dedi.

Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler
Karaca konuşmasında; “2019’da halkımızın desteğiyle Fethiye’ye baharı getirmiştik. 31 Mart 2024’te bir bahar daha getireceğiz. Pandemi, ekonomik kriz, büyük depremler ve büyük yangınlara rağmen çok önemli hizmetler yaptık. Bunlar yetmezmiş gibi, 5 yıl boyunca belediyeden müfettişler eksik olmadı. Ankara’dan gelen müfettişler çöp tenekelerinin saclarının kalınlığını, parke taşların boyunu bile ölçtüler. En küçük bir şey bulsalar, neler olacağını siz de tahmin edersiniz. Ama Babadağ gibi dimdik ayaktayız, aleyhimizde hiçbir dava yok. Fethiye’de bahar bitmedi, devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yeni Dönemde Yol Çalışmaları Devam Edecek 
Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, önümüzdeki dönemde, Fethiye’nin her köşesine, geçen 5 yılda olduğundan daha fazla asfalt kaplama ve daha fazla parke döşeme çalışması yapacaklarını söyledi. 
Karaca sözlerinin devamında; “Fethiye’nin en önemli yollarından olan Baha Şıkman, Ölüdeniz, İnönü caddeleri ile Mustafa Kemal Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdik. Özellikle yaz aylarında artan trafik sorununa çözüm olması için Adliye önünde ve Çalış girişinde iki adet akıllı kavşak yaptık. 
Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Şimdi sırada Mustafa Kemal Bulvarı’nın Ovacık köprüsüne kadar olan 2. Etabı, Atatürk Caddesi’nin 2. etabı ve Çarşı caddesi var. İlçemizde trafiğin sıkıştığı noktalarda da yeni akıllı kavşaklar yapacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN