Amatör futbolda haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP
Bal Ligi 9.Bölge 3Grup’ta Muğla’dan Muğlaspor ve Yatağanspor mücadele ediyor. 4.hafta karşılaşmalarının tamamlandığı ligde bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarda Yatağanspor deplasmanda Sökespor ile 0-0 berabere kalarak evine 1 puanla döndü. Muğlaspor kendi evinde Efeler 09 Spor ile 2-2 berabere kaldı. Bornova Yeşilovaspor’un 8 puan ile lider olduğu haftada Yatağanspor 7 puan ile 5., Muğlaspor 3 puan ile 7. Sırada yer aldı.
SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda üçüncü hafta karşılaşmaşları tamamlandı. Bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarda Seydikemer Belediyespor evinde Ortaca Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı. Dalaman Belediye Gençlik Spor deplasmanda Marmaris Gençlikspor’u 2-0’lık skorla galip geldi. Dalyanspor kendi sahasında Menteşe Yerküpespor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup etti. 3. Hafta karşılaşmalarının sonunda Dalaman Belediye Gençlikspor 7 puanla lider durumda bulunuyor. Ligde Seydikemer Belediyespor 5 puanla ikinci, Dalyanspor 4 puan ile averajla 3., Ortaca Belediyespor 4 puan ile averajla Seydikemer Belediyespor’un arkasında 4., Marmaris Gençlikspor toplamda 1 gol averajıyla 4 puanla 5.,Menteşe Yerküpespor ise 0 puanla 6. Sırada yer aldı.
1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 4. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta sonu oynanan 4. Hafta karşılaşmalarında Karaçulhaspor evinde Fethiye Yeni Mahalle K.Spor’la 0-0 berabere kaldı. Günlükbaşıspor evinde Köyceğizsportif’i 9-0’lık farklı skorla yendi. Yeşilüzümlüspor Köyceğiz Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yendi. Çamköyspor evinde Fethiye Gençlik Ve Spor Hareketleri’ne  1-0 mağlup oldu. Yeşilüzümlüspor 10 puan ile lider durumda bulunuyor. Karaçulhaspor 8 puanla 2.,Günlükbaşıspor 7 puan ile averajla 3.,Fethiye Gençlik Ve Spor Hareketleri 7 puanla 4.,Çamköyspor 4 puan ile averajla 5.,Fethiye Yeni Mahalle K.Spor 4 puanla 6.,Köyceğiz Belediyespor 3 puanla 7. Sırada yer alırken Köyceğiz Sportif puansız bir şekilde son sırada yer aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN