Ak Başkanlar Evet Turunda

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş, referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş, referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

16 Nisan'da sandıkta milletimizin göstereceği duruş, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı en güzel yanıt olacaktır diyen Başkan Otgöz güçlü Türkiye için evet diyoruz, dedi.

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş İse, siyasette ve ekonomide istikrarın sağlanması ve istihdam alanlarının daha da arttırılması için Başkanlık sistemine evet diyoruz,dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş , 16 Nisan'daki referandum öncesi Yeni Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi için neden evet denilmesi gerektiğini vatandaşlara anlatmak için kapı kapı geziyorlar.

Seydikemer Ortaköy,Çayan, Söğütlüdere ve Paşalı mahallelerinde hasta ziyaretleri gerçekleştiren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş daha sonra köy meydanlarında ve kahvehanelerde vatandaşlarla buluşarak Yeni Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi için neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyorlar.

“Başka Bir Türkiye Daha Yok”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz : Biz bugüne kadar hep vatandaşlarımızla sizlerle birlikte olduk. Bu ülkede yazarkasa fırlatan esnaf dönemlerini hepimiz biliyoruz. Koalisyon dönemlerinde ülke hep kaos ortamındaydı. 7 Haziran seçimlerinden sonra kısa süreli bir kaos ortamını hepimiz gördük. Vatandaşlarımızın daha iyi yerlere gelmesi amacıyla Evet kampanyasına destek için buradayız. Sizlerin takdiri ile Başkanlık sistemi inşallah evet olarak geçecektir. Şu an ilçemizde Suriyeli misafir ediyoruz. Bir ülke yıkıldığında insanların ne hale düştüğünü hep birlikte yaşıyoruz, görüyoruz. Çok şükür ki biz güçlü ve merhametli bir ülkeyiz. Başımızda da Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Biz Suriyelilere kapımızı açtık. Ancak, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkmazsak inanın bize kapısını açacak ülke yok. Başka bir Türkiye daha yok. O yüzden 16 Nisan'da güçlü bir evet bekliyoruz, dedi.

“Türkiye Daha Da Güçlenecek”

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ise: Ak Parti iktidarıyla birlikte ülkemizin nerelerden nerelere geldiğini hepimiz biliyoruz. Bu istikrarın devam edebilmesi için, ülkemizin bundan sonraki süreçte koalisyonlarla yönetilmemesi için o günleri yaşamaması için bizler cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet diyoruz. Halk oylamasında evet çıkması durumunda Türkiye daha da güçlenecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi; Şayet, ülke ve millet olarak hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, öncelikle güçlü, etkin, yetki ve sorumluluk sahibinin tam olarak belli olduğu bir yönetim sistemine ihtiyacımız vardır. Siyasi istikrarsızlık, beraberinde ekonomik ve sosyal sorunları da getirmektedir. Bu sorunların aşılması için evet demeliyiz. Seydikemer'de çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmayacak. Bu rejim meselesi değil, referandum da evet çıkması halinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaşacağına inanıyoruz. Allah'ın izni ile evet kampanyamızı başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız. Sizlerden destek istiyoruz. Dedi.

Yapılan toplantılara katılan mahalle sakinleri; muhalefetin kafalarını karıştırmaya çalıştığını ancak oyuna gelmeyeceklerini, Allah'ın izniyle 16 Nisan günü sandık başına giderek evet oyu vereceklerini ve çevrelerini de bilgilendirerek teşvik edeceklerini söylediler.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR