BAYRAMLAŞMA TÖRENİ SONRASI HELALLİK İSTEDİ

Her dini bayramlarda olduğu gibi Fethiye protokolü bu bayramda; Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği törende bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirdi. Bu sefer de; Kaymakamlık tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katılımın az olması dikkat çekti…

Her dini bayramlarda olduğu gibi Fethiye protokolü bu bayramda; Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği törende bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirdi. Bu sefer de; Kaymakamlık tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katılımın az olması dikkat çekti…

Saat 14.00'de düzenlenen bayramlaşma törenine Muğla Milletvekillerinin hiç biri katılmazken, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkan Vekili DP meclis üyesi Hasan Yöntem, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sedat Karabay, İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emre Suel, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, Daire Amirleri, FTSO başkanı Akif Arıcan ile bazı Sivil Toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar. Bayramlaşmaya katılanlara tatlı ikramında bulunulurken, Kaymakam Ekrem Çalık helallik istedi. Balıkesir'in Erdek ilçesine Erdek Kaymakamı olarak tayini çıkan Kaymakam Ekrem Çalık bayramlaşma töreni sonunda yapmış olduğu konuşmada “Fethiye unutulacak bir yer değil. Benim için hayatımda her zaman özel bir yanı var. Kısmet olursa Eylül ayının 15'ine kadar Fethiye'de görevimin başındayım. Sonrasında da yeni görev yerime gideceğim. Fethiye'de 5 yıldır siz çalışma arkadaşlarımla beraber görev yapıyorum. Üzerimizde birbirimizin emeği vardır. Benden yana her şey helal olsun. Onun için haklarınızı sizlerde helal edin. Fethiye'nin beni yerimde apayrı bir yeri var. İnşallah ilerleyen yıllarda tekrar birlikte oluruz. Balıkesir ve Erdek'e gelen olursa muhakkak benim yanıma da uğrasın” dedi. Duygusal anların yaşandığı bu konuşma sonrasında resmi bayramlaşma törenine katılanlar helal olsun diyerek alkışladılar.

Fethiye'de son protokol bayramlaşmasında bulunduğunu ifade eden Kaymakam Çalık “Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekteyiz. Dini bayramlarımız İslam Aleminin; sosyal sorumluluk duygularını öne çıkaran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön planda olduğu, dostluk ve kardeşlik ile insanlık değerlerinin bir araya geldiği çok önemli günlerdir. Bu günleri çok iyi değerlendirmeliyiz. Herkes öncelikle ailesini, akrabalarını, komşularını yoklayıp yoksul insanlara sahip çıkılması ve kesilen kurbanlarında mutlaka ihtiyaç sahiplerine, yoksullara ulaştırılması büyük anlam taşımaktadır. Bildiğiniz gibi orta doğuda ve ülkemizin sınırlarında bir ateş çemberi var. Allah zorda kalanın yardımcısı olsun. Şuana kadar Fethiye'de bayram süresince bir sıkıntı yaşanmadı. İnşallah yaşamadan bayram tadıyla tatilimizi bitiririz” dedi.

Fethiye Belediyesi olarak her türlü tedbirin alındığını söyleyen Fethiye Belediye Başkan Vekili Hasan Yöntem ise, “Ülkemizde bayram tadı olmasa bayramlar kırgınlıkların giderildiği, küskünlüklerin son bulduğu özel günlerdir” dedi. Dini ve milli bayramlarımız bizim milli hasretlerimizdir diyen AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ise, tüm Fethiye halkının ve tatil için Fethiye'ye gelen vatandaşların bayramını kutladı. Adaletin boy gösterdiği bir dönemim gelmesi dileklerini sunan CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da, “Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Nice bayramlar diliyorum” dedi. MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay da tüm Fethiye halkının ve gelen misafirlerin bayramını kutladı. Protokol üyeleri daha sonra Fethiye Şehitler ve Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR